Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 14:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbůch v prvním jarní zápase bere 3 body!


Branky


0

Úvodní utkání 13. kola, které se rozehrálo již v sobotu velmi brzo po poledni mezi týmy TJ Baník Zbůch B a TJ Baník Líně B nám nabídlo celkem 6 gólů. Mírným favoritem měli býti hosté, kteří doma na podzim se Zbůchem vyhráli 5:1, ale dnes svoji roli nepotvrdili. Zbůch tak ve svém prvním jarním zápase zvítězil 4:2 a přiblížil se tak svému dnešnímu rivalovi na rozdíl 2 bodů a to Zbůch má ještě k dobru 1 zápas. Příští zápas zavítá Zbůch na půdu druhého celku tabulky - Blatnice. To už bude pro ně jiný kafe. Líně také nečeká lehký úkol, doma přivítají Hunčice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance přinesli alespoň 3 góly

V úvodních minutách začali lépe domácí, kteří si vytvořili více šancí. Hned o první proměněnou se postaral Petr Bufka ve 13. minutě, který svou střelou z vápna nedal šanci gólmanovi hostů. Ten Bufkovu šanci lehce podcenil. Hra nabídla na obou stranách spoustu možností ke skórování, ale pro hráče bylo těžké udělat ten finální krok. A tak se stav měnil až v 27. minutě, kdy Roman Prokop prostřelil gólmana ve vápně. Domácí se tak dostali do 2 brankového vedení. Líně ještě nic nebalili. Měli před sebou ještě spoustu času udělat něco s výsledkem. Na konci 1. poločasu se přeci jenom dočkali. Ve 42. minutě se z protiútoku prosadil hráč minulého kola Antonín Mašek, který po přihrávce od Milana Vágnera uklízel míč do prázdné brány. Hosté si tak ještě vykřesali naději na získání nějakého toho bodíku.

 

 

 

Zbůch dotáhl své tažení do konce + sladká tečka na závěr

Po přestávce hra pokračovala ve stejném tempu jako v 1. půli. Domácí byli opět lepším týmem na hřišti a vytvořili si další gólové šance. Hosté jich také měli několik, ale nedokázali svých příležitostí naplno využít. V 56. minutě se domácí dostali opět do 2 gólového vedení. Šťastným střelcem se stal Jaroslav Němec, který vystřelil z dálky mimo vápno a svůj projektil umístil po zemi k tyči. Brankář Líní Radek Dudík to měl opravdu těžké. Hrstka diváků co zavítala na dnešní klání nebyla ochuzena o góly. V 2. polovině této půle se dokázal prosadit čtvrtý střelec Zbůchu- Cvetan Dalakov, který dokázal skórovat ve vápně. Svoji střelu posal po zemi k tyči. Když už se blížil konec zápasu a hosté už moc nemohli toho udělat s výsledkem, tak dokázali alespoň korigovat výsledek na 4:2. O tento skvostný gól se postaral v 87. minutě Alan Grätsch z přímého kopu asi tak z 25m. Střela to byla opravdu nádherná. Míč zaplaval krásně pod břevno a nedal tak domácímu gólmanovi Josefu Šrajberovi sebemenší šanci. A to byla krásná tečka za dnešním zápasem. Celkový zápas probíhal v klidu bez nějakých větších šarvátek. Jako nejlepšího hráče za domácí vyhlašujeme Romana Prokopa. Za hosty si nejlepší známku vysloužil Josef Adamovič. Oba tyto hráče pak můžete najít v pondělí v sestavě kola a můžete tak pro ně hlasovat! 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch B
Aleš Klečka (trenér a hráč): Byl to pro nás první jarní zápas sezóny. Měli jsme spoustu šancí, které jsme nedokázali bohužel proměnit. Hosté si také vytvořili nějaké šance, které naštěstí také neproměnili. Je to pro nás skvělá výhra a dobré 3 body do tabulky.

TJ Baník Líně B
Milan Vágner (trenér a hráč): Zahráli jsme si celkem dobře, chyběli nám sice nějací hráči, ale celkový zápas byl dobrý. Domácí byli lepším týmem na hřišti. Bylo spousta neproměněných šancí na obou stranách. Kdyby zápas skončil např. 8:8, tak by se nikdo nedivil (směje se).



Sestavy


TJ Baník Zbůch B
J. Šrajber [-] - J. Hašek [-] , Z. Kopček [-] , R. Prokop [-] (45. A. Klečka [-] ) , P. Malý [-] - R. Kasten [-] , J. Veselý [-] , J. Střeštík [-] (60. Z. Přibáň [-] ) , J. Němec [-] - P. Bufka [-] , C. Dalakov [-]

TJ Baník Líně B
R. Dudík [-] - A. Mašek [-] , P. Hamberger [-] , J. Šlouf [-] , M. Vágner st. [-] (80. J. Kracík [-] ) , A. Grätsch [-] , A. Fekete [-] , M. Boreček [-] , T. Junk [-] , J. Adamovič [-] , V. Beran [-]

ŽK: 34. J. Hašek , 70. C. Dalakov - 65. A. Mašek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: RÝDL Pavel - STRAKA Radim (N), TOPTEJ Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.