2:3p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 15:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líně zaskočily Blatnici!


Branky


0

Utkání mezi druhým a šestým celkem tabulky rozhodly až penalty. Blatnice už v sezóně nemá pořádně o co bojovat a v dnešním zápase prohrála až v penaltovém rozstřelu, který skončil v poměru 2:3. Blatnice se o bod přiblížila svému druhému místu, které má téměř jisté. Líně vybojovaly na půdě silného soupeře 2 body a pro ně to je určitě slibný zisk. V příštím kole Líně doma narazí na Sulkov a Blatnice sehraje další domácí zápas tentokrát s Kozolupy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro favorita

Před zápasem mohla Blatnice výhrou stvrdit svoji druhou pozici a na druhé straně Líně se mohly přiblížit páté pozici, kde o tuto příčku svádí boj čtyři týmy. Blatnice i Líně měly před zápasem dostatečný počet hráčů na vystřídání. 1. půle byla celkem vyrovnaná. Jen domácí v ní byli gólově lepší. Ale jako první se prosadili hosté, kdy už v 8. minutě skóroval Antonín Mašek, který utekl po levé straně a vstřelil branku. Domácí ale na tento gól našli 2 odpovědi. Jako první to byl Petr Maresch, který srovnal stav zápasu na 1:1 ve 20. minutě. O 6 minut později David Šindelář poslal Blatnici do vedení 2:1 a toto skóre vydrželo až do konce 1. půle. Obě mužstva tak odešla za tohoto stavu do kabin.

 

 

Tlak hostů přinesl "pouhé" vyrovnání

Hosté do této půle vstoupili o dost lépe. Svého soupeře hodně tlačili a nedali mu moc šancí k nějakým gólovým příležitostem. Líním se podařilo srovnat v 60. minutě, kdy Tomáš Šesták se prokličkoval a střelou poslal balon do sítě domácích. Hosté ještě během celé 1. půle měli několik velkých šancí. Dokonce celkem 3x orazítkovali Fišerovy tyče. Jednou to bylo břevno a 2x tyč. Kdyby hosté proměňovali více své šance, výsledek zápasu mohl skončit klidně 3:7 a nikdo by se nedivil. Takto za stavu 2:2 se muselo jít až do penalt. Hlavní rozhodčí pan Petr Kříž pískal dobře a neudělil nikomu z účinkujících žádnou kartu. 

 

Loterie patří Líním

Pokutové kopy jsou velmi ošemetnou záležitostí. Jako první začínali zahrávat pokutový kop hosté, jenže hned první střelou přestřelili. Domácím se první série povedla a vedli tak 1:0. Pak se Líně vzepřely a své penalty už jen proměňovaly. Blatnice na tom byla o dost hůře a prosadila se už jen jednou. Hosté tedy zvítězili v pokutových kopech 2:3! Pro Líně to byla senzační výhra. Na půdě tak silného soupeře vydolovat alespoň 2 body není vůbec lehké, i když tady mohlo být rozhodnuto už po základní hrací době. Jenže na kdyby se ve fotbale nehraje. Líně se touto výhrou přiblížily páté pozici. Blatnice si bude muset ještě chvíli počkat na jistotu druhé příčky, ke které už mají velmi blízko. V příštím kole s Kozolupy jim bude stačit urvat jeden bod. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Blatnice B
Domácí se k zápasu nevyjádřili:

TJ Baník Líně B
Milan Vágner (vedoucí, hráč): S výhrou jsem spokojen. Zápas byl výborný. Rozhodčí byl také dobrý. Škoda, že jsme neproměňovali více své šance, jinak jsme mohli vyhrát vysokým rozdílem. Nás soupeř hrál také dobře.



Sestavy


TJ Slovan Blatnice B
M. Fišer [-] - V. Kafka [-] , D. Šindelář [-] , J. Štorc [-] , M. Kolerus [-] , R. Steinbach [-] , J. Perger [-] , P. Maresch [-] , M. Wolf [-] , M. Hajžman [-] , D. Hauer [-]

TJ Baník Líně B
O. Mašek [-] - A. Mašek [-] , T. Šesták [-] , J. Adamovič [-] , J. Kracík [-] , A. Grätsch [-] , J. Zikmundovský [-] , M. Boreček [-] , J. Antoš [-] , T. Junk [-] , A. Fekete [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - LANDAU František (N), ŠLOUF Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.