Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V prvním zápase jara Dražkovice přehrály Chvojno 4 : 1


Branky


0

Dražkovičtí si po rekonstrukci hřiště opět zahráli na domácí půdě. Soupeřem jim bylo Vysoké Chvojno tedy pátý celek tabulky. Více o průběhu utkání se dozvíte v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí převaha

Dražkovice kromě nového trávníku, představily také jednu posilu, Martin Voříšek (naposledy Staré Hradiště) nastoupil uprostřed domácí obrany.

V utkání od začátku dominoval domácí celek. Jan Mazánek se v prvních minutách postupně objevil ve třech šancích, žádnou z nich však nedokázal proměnit. Zejména ta v 7.minutě volala po gólu, to se Mazánek po individuální akci dostal až k brankáři Horákovi, svou střelu však poslal vedle branky.

Ve 34. minutě už ale Mazánek skóré otevřel, když mu Vladyka prostrčil míč mezi obránci a domácí útočník ho před vybíhajícím brankářem Horákem lehce posunul do branky -1:0.

Dvoubrankový náskok mohl Dražkovicím zajistit Bílek, ale střelou ze strany rozvlnil síť pouze z boku. Pak se ještě tentýž hráč dostával do slibného úniku, který nedokázal zakončit.

O 5 minut později směřoval dlouhý míč na Bílka, jeden z hostujících hráčů se snažil odkopnout, jenže trefil právě Bílka, balon se pak postupně dostal až k Mazánkovi, který místo střelil volil kličku. Byl však podražen a domácí kopali penaltu. Té se ujal obránce Kopečný a proměnil ji bezpečně, brankář Horák šel na druhou stranu - 2:0. A to bylo z první půle vše.

 

 

 

Rychlý úder Mazánka

Krátce po rozehrání druhého dějství hosté ztratili míč. Ten se dostal ke Krejčíkovi, který přihrávkou mezi stopery vyslal do šance Mazánka a ten střelou podél brankáře s přehledem zvýšil na 3:0. V tuto chvíli to vypadalo s hosty už velice bledě.

V 70.minutě se chvojenečtí také dočkali branky. Dlouhý balon se přes domácí obranu dostal k Ryšavému a ten přehodil vybíhajícího Lichtnera, obránce Kuta se ještě na brankové čáře snažil zachránit, ale již se mu nepodařilo míč vykopnout - 3:1.

Psala se 79.minuta, když se dražkovickým povedla zajímavá akce. Z vlastní poloviny vyvezl balon Kuta. Poslal dlouhou přihrávku Mazánkovi, který utekl svému strážci, předal míč Vladykovi, jenž nezpracoval ideálně a tak ještě posunul na Krejčíka, domácí kapitán pak předložil do šance Movsesyanovi, který ze dvou doteků neměl problém překonat Horáka v brance hostí - 4:1.

Pak už jen minutu před koncem rozhodčí Šebetka udělil první žlutou kartu zápasu Komárkovi. Více zajímavého už toto utkání nenabídlo.



Ohlasy k zápasu


SK Dražkovice
Jan Mazánek ( útočník a vedoucí družstva Dražkovic ): Jednoznačné utkání, pro nás důležité tři body do začátku jara. Vzhledem k tomu, že podstatnou část jara odehrajeme doma, tak budeme mít povinnost sbírat body.


Autor: L. N.


Sestavy


SK Dražkovice
P. Lichtner [-] - J. Portyš [-] , M. Voříšek [-] , L. Kuta [-] , M. Kopečný [-] - L. Movsesyan [-] , L. Vladyka [-] , Z. Komárek [-] , M. Bílek [-] - J. Krejčík [-] , J. Mazánek [-] -

Sokol Vysoké Chvojno
M. Horák [-] - M. Flégl [-] , J. Faltys [-] , R. Centner [-] , R. Malý [-] - L. Kalavský [-] , M. Komárek [-] (69. T. Michalec [-] ) , J. Müller [-] , L. Forgo [-] - P. Ryšavý [-] , L. Čefelín [-] -

ŽK: 89. Z. Komárek .
Hráči zápasu: J. Mazánek - L. Čefelín .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šebetka Milan - BÁRTA Daniel (N), FLACHS Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.