Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

15.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatovice porazily Máteřov 3:1


Branky


0

V sobotu odpoledne se , za pěkného jarního odpoledne, odehrála na stadionu v Opatovicíh bitva dvou sousedů v tabulce. Opatovičtí by v případě výhry svého soupeře předskočili. Jak to všechno dopadlo, se dozvíte v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jonášovi nevyužil své možnosti, následoval trest opatovických

Jiří Škrha, hrající trenér hostů, počítal před utkáním absence a tak do zápasu vyběhla docela jiná jedenáctka než v minulém kole v Hradišti. Objevila se i nová akvizice - útočník David Blažek.

V začátku zápasu se hra přelévala ze strany na stranu. Vyčnívaly dva sólové nájezdy Davida Jonáše, máteřovský útočník ale ani jeden z nich nedokázal přetavit v gól.

Poté se mohli radovat domácí, ale jejich branka nebyla pro ofsajd dorážejícího hráče uznána. Opatovice se dočkaly gólu o chvíli později, psala se 22.minuta , Šťastný dostal od máteřovských před vápnem prostor a čas ke střelbě, míč dobře trefil a Doležal byl na jeho pokus krátký - 1:0.

Máteřov hrál ze zajištěné obrany a snažil se o protiútoky. Dlouhé míče létaly k vysokému D.Jonášovi. Ten se ještě dostal ke dvěma zakončením, ale jeho střely postrádaly kvalitu. 

Domácí tak šli do kabin s výhodou jednobrankového náskoku.

Máteřov zabral pozdě

Po 13 minutách druhého dějství zvýšil Adamuška na 2:0. Tým Opatovic, plný mladých a šikovných hráčů, měl teď utkání ve svých rukou.

Paradoxně druhý inkasovaný gól nakopnul hráče Máteřova. A tak v 74.minutě přišel i gól hostů. Míč si k trestnému kopu postavil Jiří Mzyk a střelou vedle zdi, na stranu brankáře, Hampla v domácí brance překvapil - 2:1.

Máteřov následně otevřel hru, ve snaze utkání alespoň zremizovat. Opatovičtí se v následujícíh minutách museli hodně bránit a strachovali se o výsledek. Domácí brejkové pokusy utnuli máteřovští většinou hned v zárodku.

Až minutu před koncem normální hrací doby měly Opatovice možnost přečíslení 4 na 2. To svým druhým gólem v zápase zakončil Šťastný - 3:1.

Pro Máteřov tato branka znamenala konec nadějí a tři body tak zůstaly v Opatovicích.

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Starý Mateřov B
Jiří Škrha ( hrající trenér Máteřova ): Začali jsme hrát pozdě, co jiného k tomu říct...Nechali jsme si dát góly a až potom jsme začali hrát. Domácí pak dobře bránili a už jsme nedokázali odpovědět.

Autor: L. N.


Sestavy


AFK Opatovice n. L. B
P. Hampl [-] - M. Vandas [-] , B. Šťastný [-] , T. Valenta [-] (46. R. Richter [-] ) , R. Bíro [-] (68. O. Kučera [-] ) , D. Adamuška [-] , M. Sládeček [-] , M. Špalek [-] , M. Jozíf [-] , M. Jánoš [-] (78. P. Svoboda [-] ) , A. Mejtský [-]

SK Starý Mateřov B
O. Doležal [-] - J. Škrha [-] , R. Tomiška [-] , V. Procházka [-] , V. Janeček [-] - P. Žďárský [-] , J. Mzyk [-] , M. Vašíček [-] , J. Macek [-] (46. T. Fenyk [-] ) - D. Blažek [-] (62. P. Kalous [-] ) , D. Jonáš [-] -

ŽK: 34. M. Jozíf - 34. D. Blažek , 42. D. Jonáš , 49. J. Mzyk .
Hráči zápasu: B. Šťastný - J. Mzyk .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: Říha Filip - TEŠLA Jakub (N), BUREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.