Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražkovice si zastřílely


Branky


0

Diváci v Dražkovicích viděli celkem 11 branek. Zápas poznamenal fakt, že hosté přijeli bez brankáře a pouze s jedenácti hráči. Navíc od 10.minuty hráli o deseti. Utkání si přiblížíme v následující reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté bez brankáře a o deseti

Máteřovské béčko přijelo do Dražkovic pouze s jedenácti hráči a bez brankáře. Do branky se postavil trenér Škrha.

Chytající trenér hostí byl hlavní postavou v 10.minutě, kdy zlikvidoval, s pomocí břevna, povedený trestný kop Davida Stehna a poradil si i s následnou dorážkou. Jenže si poranil prst, utkání pro něho skončilo a musel putovat do nemocnice. Do branky šel Macek a do obrany se stáhl útočník Jonáš.

Vzhledem k těmto událostem a dění na hřišti, byl úvodní gól Dražkovic pouze otázkou času. A odpovědí byla 14.minuta, Bílek dostal od J.Mazánka balon mezi obránce a ze strany prostřelil brankáře na přední tyči - 1:0.

Máteřov působil od první inkasované branky odevzdaně a svoji hru omezil na dlouhé Jonášovi nákopy na Fenyka, který se bil sice statečně, ale bez šance.

O čtyři minuty později zatáhl míč po pravé straně Bílek, přihrál J.Mazánkovi, který si narazil s T.Stehnem a následně připravil gól pro Movsesyana - 2:0.

Na 3:0 zvyšoval Vladyka, když po krásné přihrávce od Davida Stehna proměnil s přehledem svoji šanci. O dvě minuty později pronikl do pokutového území Movsesyan a Jonáš ho podkopl. Hostujcí hráč mohl být rád za žlutou kartu. K penaltě se postavil D.Stehno a střelou na opačnou stranu, než skočil brankář navýšil na 4:0.

Ve 37.minutě se odrazil míč k obránci Kopečnému, ten jej metr za hranicí šestnáctky napálil z první přímo do sítě a bylo to už 5:0.

Ve 41.minutě upalovala sama na brankáře dvojice Bílek - Mazánek, gól vyšel na J.Mazánka, který tak stanovil poločasové skóre na 6:0.

 

Dalších pět branek v síti hostů

Bylo jasné, že ve druhé půli se bude utkání pouze dohrávat. Domácí hráči přesto nelenili a přidali další branky, naopak hosté už se jistě těšili na konec zápasu.

První gól druhé půle obstaral T.Stehno, který po přihrávce Mazánka střelou podél brankáře zvýšil na 7:0. Krátce poté se mezi střelce zapsal i střídající Portyš, když dostal balon za obranu a levou nohou překonal brankáře na přední tyči - 8:0.

V 71.minutě utíkal sám na brankáře D.Stehno, svou šanci neproměnil, ale dostal se k míči znovu a připravil gólovou pozici pro svého bratra Tomáše - 9:0.

Zanedlouho poté mateřovští špatně odkopli míč z pokutového území a Lacaille je svou střelou z dálky potrestal  - 10:0.

Druhý gól ještě přidal po sólovém úniku Portyš - 11:0.

Čestný úspěch hostů mohl v závěru z penalty zaznamenat Jonáš, ale pouze završil máteřovské utrpení, když jeho střelu Lichtner vyrazil.

 

Dražkovice si tak v tomto zápase vylepšily skóre, když se o jedenáct branek podělilo celkem devět střelců!



Ohlasy k zápasu


SK Dražkovice
Jan Mazánek ( hráč a vedoucí družstva Dražkovic ): Vylepšili jsme si skóre, skoro všichni hráči dali gól. A myslím, že všechny naše góly byly i docela hezké. Hosté působili už od stavu 1:0 odevzdaným dojmem.


Autor: L. N.


Sestavy


SK Dražkovice
P. Lichtner [-] - F. Lacaille [-] , M. Voříšek [-] , L. Kuta [-] , M. Kopečný [-] - M. Bílek [-] (46. J. Portyš [-] ) , D. Stehno [-] , L. Vladyka [-] , T. Stehno [-] - J. Mazánek [-] , L. Movsesyan [-] -

SK Starý Mateřov B
J. Škrha [-] - P. Ročnák [-] , T. Fenyk [-] , D. Jonáš [-] , A. Honzíček [-] , J. Zezula [-] , P. Žďárský [-] , J. Macek [-] , P. Hromádko [-] , J. Mzyk [-] , D. Holek [-]

ŽK: 31. D. Jonáš .
Hráči zápasu: J. Portyš - T. Fenyk .
Místo: Dražkovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pavlas Jan - HORÁK Tomáš (N), VAŠÍČEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.