3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sosnova porazila doma Moravici


Branky


0

První jarní kolo proti sobě svedlo celky Sosnové a Moravice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moravice aktivnější

Utkání se odehrálo za silného větru na deštěm zmáčeném hřišti. První poločas byl jasně v režii hostující Moravice, která si vytvořila v první půli mnoho šancí a domácí tým k ničemu nepustila. Na první šanci se čekalo chvíli. Po chybné rozehrávce brankáře domácích se na něj řítili hned tři hostující hráči, Kocián vzal vše na sebe, ale s jeho zakončením si brankář poradil a odvrátil na roh. Hosté byli aktivnější a vytvořili si další slibnou šanci, kdy se po standartní situaci k zakončení dostal Smolek Jan, ale praporek pomezního mu zabránil ve skórování. Stejná situace přišla o chvíli později, kdy se do zakončení dostal Urban, který po přímém kopu Koláře skvěle naběhl a střelou k pravé tyči domácí branky rozvlnil síť, ale pro údajný ofsajd branka uznána nebyla. Po průniku Koláře a přihrávce na střed hřiště mohl skórovat Smolek Jan, ale trefil jen tyč. Ostatní šance hostů bud zastavil brankář domácích nebo „skvěle“ mávající pomezní domácích. Když se domácí dostávali do šance tak jim ji zmařil skvěle hrající Porubek. Za zmínku stojí jen dalekonosná střela Jaroslava Klementa, kterou Soldán vytlačil na roh.

Moravice nedokázala vstřelit branku

 

Druhá půle pokračovala tak jak skončila první, ale tlak Hostí se pomalu vytrácel i díky špatnému terénu. Ale byli to domácí, kteří první udeřili. V 57. minutě po chybě u pomezní čáry se míč pomocí teče dostal až do vápna ke skvěle postavenému Jaroslavu Klementovi, s jeho první střelou si Soldán poradil, ale na dorážku byl už krátký – 1:0. Hosté se poté snažili vyrovnat, ale jejich snaha byla marná. Střela Jana Smolka s poza vápna neměla potřebnou razanci, Urban pálil nad domácí branku. V 70. Minutě se do míče opřel Moravec a jeho tečovaná střela skončila pod břevnem hostující branky-2:0. Moravice měla nadále smůlu, když Jan Smolek po skvělé akci Urbana pálil levou nohou přímo do náruče brankáře. O pár minut později mohl snížit Kocián, ale jeho střela skončila na břevně domácí branky a Urban dorazit míč nedokázal. Poté Urban centrem s přímého kopu našel Jana Smolka, ale ten hlavou nedokázal překonat skvěle chytajícího Kaštovského. V 80. Minutě opět po chybě v Obraně obstřelil hostujícího brankáře Luzar a bylo rozhodnuto-3:0. Na konci utkání Kolář spálil další svou tutovku, když se mu nepodařilo s malého vápna pravačkou prostřelit domácího brankáře. Moravice i díky chybějícím hráčům nemohla střídat a tak jim docházeli síly a utkání se už v pomalém tempu dohrálo.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Moravice
Jan Smolek (kapitán): Kluci podali skvělý výkon, ale skórovat se nám nepodařilo, Měli jsme smůlu v koncovce a pálili jednu šanci za druhou. Je smutné, že v přípravě nás chodilo 15-18 hráčů ale na první mistrák nás dojde 11. Špatný terén, déšť a silný vítr nám sebral moc sil a v druhém poločase jsme utkání prohráli. Něco by se mělo dělat i s pomezníma protože výkon toho domácího byl mizerný. V prvním poločase jeho praporek vystřelil nahoru i po zařvání obránců Ofsajd. V druhém poločase ho už asi bolela ruka a tak nechal praporek dole, i když třeba míč byl metr za čárou. Domácí je domácí.



Sestavy


TJ Sokol Sosnová
R. Kaštovský [-] - Z. Stavinoha [-] , J. Klement [-] , O. Kaštovský [-] , D. Moravec [-] , L. Konvička [-] , J. Pokoš [-] , M. Lazar [-] , O. Zifčák [-] , J. Fuchsík [-] , R. Chabroň [-]

TJ Moravice
R. Soldán [-] - J. Smolek [-] , J. Navrátil [-] , M. Porubek [-] , R. Magera [-] - M. Kremser [-] , M. Číp [-] , M. Kolář [-] - V. Urban [-] , J. Smolek [-] , M. Kocián [-]

Počet diváků: 5. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - SPEVÁK Lukáš (N), SMOLEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Nejnovější události

M. Lhotský 20:16 17.8.2016 e

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku