2:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 10:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice dohnaly ztrátu v druhé části


Branky


3. J. Lazecký , 36. J. Lazecký (p.) - 67. V. Vavrečka , 79. V. Šenk
0

Dolní Životice zaskočily Těškovice v prvním poločase dvěma góly. Těškovice pak začaly v druhé půli hrát aktivněji a odměnou jim byly dvě branky, díky kterým si odvážeji z Životicv jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V nedělním dopoledni na sebe narazila mužstva Dolních Životic a Těškovic. Hostům moc tento termín nesvědčil v prvním dějství. Domácí šli do vedení v 3. minutě, když po pěkné akci Miroslava Pumra, se dostal míč k Petrovi Duškovi, který ho prodloužil na Josefa Lazeckého a ten ho umístil do sítě - 1:0. Těškovice reagovaly šancemi Matěje Krayzela a Vladimíra Šenka, které mířily jen do gólmana Válka. Poté zahrozily Životice, když jejich trestný kop proletěl celým pokutovým územím a Josef Lazecký měl míč na dlouhou nohu. O chvíli poté Antonín Najser v samostatném nájezdu zaváhal. I Petr Dušek svou šanci zahodil. Těsně před přestávkou udělal chybu těškovický Libor Brož. Míče se zmocnil Petr Dušek, a Brož musel dupnout na záchrannou brzdu a Duška zastavit za cenu nedovoleného zákroku v pokutovém území. Nařízenou pentli v pohodě proměnil Josef Lazecký - 2:0

 

Ve druhém dějství začali aktivněji hosté z Těškovic. V 57. minutě jim nebyl uznán gól pro údajný offside. V 66. minutě využil nedůrazu životického brankáře Matěje Válka Vojtěch Vavrečka a snížil skóre zápasu - 2:1. Hosté byli aktivní i nadále a postupně svůj tlak gradovali. Zaslouženého vyrovnání se dočkali v 79. minutě po akci Vojtěcha Vavrečky, Jana Šenka, na jejímž konci stál Vladimír Šenk a nezaváhal - 2:2. Do konce zápasu byly lepším týmem Těškovice, které se dostaly k několika závarům, které však k ničemu nevedly. Mohli to být paradoxně domácí, kdo mohl strhnout výhru na svou stranu, ale brejk Antonína Najsera v samotném závěru těškovický brankář Roman Lazecký přečetl, a odkopl míč včas do bezpečí.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Asi nás podcenili. My dali z první akce branku. Pak oni sice tlačili, ale my hrozili z brejků, které byly nebezpečné. Druhou branku jsme vstřelili do poločasu z penalty. Ve druhé byli hosté aktivnější a srovnali skóre. Nakonec jsme ale mohli vyhrát, ale my, ale v závěru jsme neproměnili rychlý brejk.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (trenér): Nedělní odpoledne nám moc nesvědčilo. Soupeř hned zkraje potrestal chybu naší nové stoperské dvojice. Do poločasu ještě navýšil své vedení na 2:0. V kabině jsme si to vyříkali a začali aktivně. Snížili jsme. Pak jsme svůj tlak vystupňovali a vyrovnali. V závěru jsme ještě útočili, ale vyhrát mohli paradoxně domácí, ale jejich brejk skvěle přečetl náš brankář Lazecký a uklidil míč do bezpečí.



Sestavy


FK Dolní Životice
M. Válek [-] - A. Najser [-] , P. Dušek [-] , R. Gróman [-] (73. O. Jasník [-] ) , M. Elbl [-] , J. Lazecký [-] , M. Pumr [-] , J. Továrek [-] , V. Palyza [-] , R. Ondřej [-] (87. R. Pavlíček [-] ) , A. Vícha [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - M. Krayzel [-] , D. Sochorek [-] , V. Šenk [-] , J. Šenk [-] , D. Sýkora [-] , J. Solnický [-] , D. Illík [-] , L. Brož [-] (46. V. Vavrečka [-] ) , P. Jedlička [-] , L. Gelačák [-] (71. D. Juchelka [-] )

ŽK: 63. M. Pumr - 71. L. Gelačák , 80. V. Vavrečka .
Hráči zápasu: J. Lazecký - V. Šenk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - ESSLER Michal (N), KUBESA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.