3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 10:00

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Životice porazily Holasovice


Branky


36. M. Pumr , 38. P. Dušek , 61. A. Najser - 65. A. Schreier
0

V tradičním nedělním čase 10:00 se odehrálo utkání mezi domácími Dolními Životicemi a Holasovicemi. Domácí šli v první půli do dvoubrankového vedení, které ještě ve druhé půli navýšili na 3:0. Hosté pak už jen snižovali na konečných 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrál se od začátku celkem opatrný fotbal z obou stran. Prvních 15 minut byli lepší domácí hráči, kteří si díky několika závarům vypracovali dvě až tři šance, ale neproměnili je. Jednou náš bek musel vykopával míč na brankové čáře. Asi v 25. minutě se uvolnil David Dehner přes tři hráče a na težkém terénu s obráncem za zády trefil levačkou spojnici tyče a břevna. Následujících pět minut Holasovice jako by přestali hrát a domácí je za tento výpadek potrestali dvěmi brankami. V 36. minutě odcentroval z pravé strany Petr Dušek a míč se od kolene Miroslava Pumra celkem náhodně odrazil do sítě - 1:0. Druhá branka padla o dvě minuty později, když se odražený míč dostal k Petru Duškovi a asi z jedenácti metrů propálil úplně vše - 2:0. Následně šel holasovický Lukáš Richter sám na brankáře ale nedokázal jej překonat. 

V druhé půli jsme po rohu dali hlavičkou už druhé břevno. Při domácích nejen v těchto momentech stálo velké štěstí. Následně po krásné akci Petra Duška zvýšoval Antonín Najser už na 3:0. Holasovicím se podařilo po dobré kombinaci snížit asi 20 minut před koncem díky Aleši Schreierovi - 3:1. Další holasovické šance přicházely, ale David Dehner pálil jen slabě, dobrý přímý kop Michala Dehnera skončil tesně nad a robvněž střídající Ondřej Černý pálil jen pár centrimetrů vedle domácí tyče. Domácí si tak už vedení o dvě branky pohlídali.  



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Byl to remízový zápas. Sice jsme měli převah, ale na šance to bylo vyrovnané. My jsme byli v koncovce úspěšnější. Šli jsme výhře důrazněji naproti. Hosty jsme předčily v bojovnosti a nasazení.

TJ Sokol Holasovice
David Dehner (hráč): Zápas se hrál za neustálého mírného deště, hrací plocha byla silně podmáčená a podmínky byly dosti složité, ale pro oba týmy stejné. Domácí se s nimi nakonec vypořádali lépe. Myslím si ale, že to byl spíš remízový zápas a remíza by tomuto utkání více než slušela. Domácí měli při některých situacích veliké štěstí. Čímž netvrdím že my ne, my ho měli také, ale nadějných gólových situací které se nedotáhly jsme myslím měli víc. Utkání celkově bylo dá se říct vyrovnané, možná v druhé půli jsme měli lehce navrch. Nezbývá než pogratulovat Životicím a nad sebou se zamyslet..... Nechápu že jsme v přípravě soupeře jasně a pohodově přehrávali a najednou prohrajeme ve dvou kolech shodně 2x 3:1. Hlavně by se měl nad sebou zamyslet například náš střední záložník, který chodí na zápasy ožralý a ještě má z toho srandu....



Sestavy


FK Dolní Životice
M. Válek [-] - A. Najser [-] (70. A. Košárek [-] ) , P. Dušek [-] (88. R. Gróman [-] ) , J. Továrek [-] (80. M. Essler [-] ) , M. Elbl [-] , J. Lazecký [-] , M. Pumr [-] , O. Jasník [-] , V. Palyza [-] , R. Ondřej [-] , A. Vícha [-]

TJ Sokol Holasovice
F. Dehner [-] - J. Bolík [-] (88. L. Matýsek [-] ) , J. Matýsek [-] (64. O. Černý [-] ) , J. Fojtík [-] , L. Richter [-] (77. V. Bordovský [-] ) , A. Schreier [-] , J. Dehner [-] , A. Dehner [-] , D. Dehner [-] , T. Weiss [-] , M. Dehner [-]

ŽK: 8. M. Dehner .
Hráči zápasu: R. Ondřej , P. Dušek - D. Dehner , A. Dehner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - PUMR Jiří (N), MATÝSEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.