Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 15:00

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumovický finiš nestačil ani na bod


0

Rezerva Vítkova měla razatní vstup do utkání a z mnoha šancí v první půli si vypracovala dvoubrankový náskok. Ve druhém ještě zvyšoval Vítkov na 3:0. Pak ale hosté spustili mocný finiš a dvěmi brankami zápas zdramatizovali. Na vyrovnání jim však už nezbyl čas a domácí tak mají další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první části byl lepší Vítkov, který z řady šancí proměnil dvě. Brumovice se zmohly jen na dvě střely z dálky, které brankáře Richtera nemohly ohrozit. V první šanci se zjevil vítkovský Petr Novosad. V 4. minutě už se domácí fandové radovali z branky, když centr Tomáše Černocha uklidil hlavou do sítě Roman Modelský - 1:0. V 22. minutě agilní Tomáš Černoch posunul míč centrem na Lukáše Pavlíčka, který hlavou přeloboval brumovického brankáře Rostislava Palúcha - 2:0. V následném průběhu poločasu ještě gólman Palúch zlikvidoval šance Romana Modelského a dvakrát vychytal Tomáše Černocha.

 

I vstup do druhého dějství patřil domácí družině z Vítkova. V 52. minutě se centr po rohu odrazil k Tomáši Černochovi, který propálil úplně vše co mu stálo v cestě - 3:0. Pak Vítkov prostřídal, a hosté z Brumovic začali vystrkovat rŮžky a přebírat iniciativu. V 70. minutě snižoval na dvoubrankový rozdíl po kombinační akci Leopold Blažek - 3:1. V 74. minutě byl navíc vyloučen domácí Michal Pavlica a domácí museli dohrávat o deseti. O minutu později byl faulován brumovický hráč a z nepřímého volného kopu se po centru prosadil hlavou Leopold Blažek - 3:2. Hosté pak vyvinuli tlak. Jejich největší šanci zahodil z přímého kopu Lukáš Richter, kterého vychytal Daniel Richter. Domácí hrozili z rychlých brejků, z nichž nejnebezbečnější byl od střídajíícho Romana Schobera, jehož střelu vykopávali obránce z branky. Domácí už své těsně vedení udrželi.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov B
Jan Pavlíček (trenér): V první půli jsme byli jasně lepší a taky jsme se ujali 2:0. Ve druhé jsme ještě ze začátku hráli excelentně. Po prostřídání nás soupeř zaskočil a snížil. Naštěstí jsme to pak ubránili, i když nějaké brejky jsme ještě měli.

TJ Slezská Hořina Brumovice
Jan Matyáš (vedoucí týmu): Dostali jsme brzy gól, který nás hodně zmrazil. Soupeř měl spoustu šancí, které pochytal náš brankář. My za první poločas vystřelili jen dvakrát. Navíc jsme ještě po chybě dostali druhý gól. V kabině jsme si něco řekli, ale bohužel brzy jsme inkasovali. Pak jsme převzali iniciativu, a domácí měli štěstí, že se nehrálo o pět minut déle. Stále nám chybí pět hráčů základu a za druhou půli si hráči zaslouží pochvalu.



Sestavy


TJ Vítkov B
D. Richter [-] - P. Hanuš [-] , P. Dubový [-] , O. Kalivoda [-] , P. Mader [-] (46. A. Čech [-] ) - R. Modelský [-] , P. Novosad [-] (67. R. Schober [-] ) , T. Černoch [-] , L. Pavlíček [-] , O. Pop [-] (52. T. Číž [-] ) , M. Pavlica [-]

TJ Slezská Hořina Brumovice
R. Palúch [-] - J. Šrek [-] , L. Pěčonka [-] , R. Kubičík [-] , V. Silber [-] - P. Šrek [-] , V. Porubek [-] , J. Richter [-] , T. Vavrečka [-] - L. Blažek [-] , J. Vavrečka [-]

ŽK: 80. R. Modelský , 86. O. Kalivoda - 10. R. Kubičík , 65. J. Šrek . ČK: 74. M. Pavlica .
Hráči zápasu: D. Richter , P. Hanuš - L. Blažek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠAFRÁN Martin - BISKUP Lubomír (N), PORUBEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.