V. Čech 51. (p.)
1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina nestačila doma na Vávrovice


Branky


51. V. Čech (p.) - 18. F. Mrusek , 38. J. Morisch , 48. J. Skalík , 77. J. Skalík
0

Vávrovice se ujaly v první dějství dvoubrankového vedení, které navýšily hned zkraje druhého poločasu. Vřesina sice snížila z penalty snížila. Vávrovice si však výhru vzít nenechaly a čtvrtým gólem v síti své vítězství pojistily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice byly prakticky po celý zápas lepším týmem a zaslouženě si z Vřesiny odvážejí tři body. Důležitá se ukázala přítomnost Jakuba Skalíka, který se do týmu vrátil po zranění. V první čtvrthodince se oba týmy oťukávaly. Pak začaly iniciativu postupně přebírat Vávrovice. Do vedení šli hosté v 18. minutě, kdy Jakub Štencek vyslal dlouhým balónem za obranu Filipa Mruska, který nadvakrát propálil vřesinského brankáře Davida Hrušku – 0:1. V 25. minutě Mrusek ale na Hrušku  nevyzrál. V 28. minutě mohla Vřesina srovnat, ale míč po hlavičce Petra Bočka skončila na tyčce hostující svatyně. Dvoubrankové vedení zajistil Vávrovicím Jan Morisch v 38. minutě, kdy prošel celou obranou  Vřesiny a propasíroval míč nadvakrát do sítě – 0:2. 

 

Hned zkraje druhé půle našla přihrávka vávrovické Filipa Mruska v šestnáctce Jakuba Skalíka, a ten s přehledem potvrdil pověst kanonýra – 0:3. Domácí snižovali v 51. minutě, když fauloval hostující Schneider v pokutovém území Petra Bočka. Nařízenou penaltu s naprostým přehledem proměnil Vítězslav Čech – 1:3. V 57. minutě nahrál Filip Mrusek Jakuba Skalíka, jehož střela zamířila těsně nad bránu. V 73. minutě mohl snížit Martin Boháč, ale přeloboval brankáře Košárka i s brankou. Poslední branku zápasu vsítil v 75. minutě Jakub Skalík, který s přehledem využil nahrávku Filipa Mruska – 1:4. Pak už se zápas víceméně dohrával. Domácí se zmohli už jen na nepřesné střely Vojtěcha Kociána a Petra Kovala. Hosté si tak zaslouženě odvážejí tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Miloš Chvěja (vedoucí týmu): My jsme v prvním dějství hráli úplně hrozně. Neuměli jsme si přihrát. Hosté byli důraznější a vedli 0:2. Ve druhé půlce jsme se zvedli, ale dostali jsme po hrubce na 0:3. Pak jsme sice z penalty snížili, ale Vávrovice přidaly čtvrtý gól a bylo po zápase.

FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Začali jsme opatrně, ale postupem času jsme přebírali iniciativu a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Vřesina
D. Hruška [-] - V. Čech [-] , P. Koval [-] - F. Rončka [-] , V. Kocian [-] - J. Lampart [-] , P. Boček [-] - J. Pagáč [-] , P. Reichel [-] , M. Gajda [-] , M. Boháč [-]

FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] - J. Morbitzer [-] , R. Schreiber [-] , J. Morisch [-] , F. Mrusek [-] , J. Skalík [-] , D. Kříž [-] , J. Štencek [-] , J. Laifert [-] , A. Gebauer [-] , J. Schneider [-]

ŽK: 59. V. Čech , 74. V. Kocian - 36. R. Schreiber , 51. J. Laifert .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - MEIER Milan, ŠULA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.