U. Ahmed 10.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slaný nepotvrdil roli favorita a prohrál na domácím hřišti


Branky


0

Slaný coby papírově silnější tým nepotvrdil roli favorita a prohrál 1:2 nad hosty z Velimi.Slaný kvůli této prohře ztrácí více bodů na vedoucí Brandýs.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úchvatný strat domácích do první půle

Už v 5. minutě měl domácí Hořejší na hlavě první gól, ale ztroskotal na Velimské brankáři Svobodovi , který nádherným zákrokem vynuloval Hořejšího. V 9. Minutě měli domácí další velikou příležitost když Ahmed našel krásnou patičkou volného Hořejšího jenž krásnou střelou si vylámal znovu zuby na Svobodovy. Ale už běžela 10. minuta a Ahmed ,který svou střelou dokázal překonat Svobodu. Ve 20. minutě přišel "brejk" hostí zakončený Markem Ramšákem, který nadvakrát dokázal překonat domácího brankáře Sedláka. Po té už na hřišti byl vidět jen jeden tým a to byly hosté z Velimi. Tesně před poločasem přišlo oživení Slaného ale neproměněná penalta byla pro tým ze Slaného konečná.

Velim válcuje soupeře

Velmi byla na hřišti pořádně vidět domácí hrozili spíše sporadicky a tak se čekalo kdy hostí z Velimi dokonají obrat a dorazí načnutého soka. První náznak přišel v 65. minutě kdy střelu Ramšáka vyrazil pohotový zákrokem domácí brankář Sedlák. V 69. minutě mohlo být už hotovo jenže domácí obránci dokázali uhasit nebezpečnou šanci hostí. Dílo bylo dokonáno když hostí dokázali v 80. minutě zápasu vstřelit rozdílový a zároveň vítězný gol z kopaček Velimského Hrušky a tak zápas skončil nečekaným vítězstvím pro hosty z Velimi kteří berou tři body.

Velmi byla na hřišti pořádně vidět domácí hrozili spíše sporadicky a tak se čekalo kdy hostí z Velimi dokonají obrat a dorazí načnutého soka. První náznak přišel v 65. minutě kdy střelu Ramšáka vyrazil pohotový zákrokem domácí brankář Sedlák. V 69. minutě mohlo být už hotovo jenže domácí obránci dokázali uhasit nebezpečnou šanci hostí.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Šúr Milan (vedoucí mužstva): Domácí hráči předváděli divákům parádní fotbal pouze prvních 20 minut a to dnes samozřejmě na zisk bodů nestačilo. Velim přijela do Slaného se skvělým brankářem a ten má velký podíl na zisku třech bodů pro své mužstvo. My jsme zklamáni, neboť náš soupeř se pohybuje v dolní polovině tabulky. Dnes se mu však podařilo nás dokonale zaskočit a vrátil nám tak svou podzimní porážku 2:0 ze svého hřiště.

FC Velim
Nedbal Martin (vedoucí mužstva): Tři body jsou skvělé zvlášť proti soupeři z vyších částí tabulky.



Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - M. Žahour [-] (61. F. Hansl [-] ) , T. Zíma [-] , J. Hořejší [-] (77. D. Sirůček [-] ) , U. Ahmed [-] , L. Stožický [-] (46. M. Tikovský [-] ) , J. Galbavý [-] , M. Rada [-] , J. Kubaška [-] , M. Pospíšil [-] , P. Čablík [-]

FC Velim
L. Svoboda [-] - M. Kyncl [-] , L. Vlk [-] , O. Martikán [-] , M. Hrabal [-] - M. Jansta [-] , D. Hruška [-] , A. Srp [-] (82. O. Kosina [-] ) - J. Kukal [-] (85. M. Kosina [-] ) , J. Zajíc [-] , M. Ramšák [-]

ŽK: 61. M. Tikovský - 20. D. Hruška , 36. A. Srp .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nehasil Karel - MYŠKA Roman, KUBEČKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.