4:3
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání skončilo přestřelkou


Branky


11. M. Rodek , 22. M. Rodek , 29. M. Rodek , 85. M. Rodek - 31. J. Gabčo , 41. J. Šimandl , 57. J. Gabčo
0

Od začátku bylo jasné že ani jeden z týmu toto utkání nechce odevzdat. Hrálo se naplno a bylo to vidět u rozhodčího v bločku kde měl napsáno pět žlutých karet a jednu červenou. Nejlepším hráčem zápasu byl asi jednoznačně útočník Klecan Marcel Rodek jenž vstřelil 4 góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rodek nasměroval Klecany k vítězství třemi góly v prvním poločase

Zápas začal od podlahy soupeři si nic nedarovali a šlo se na jak se říká "na krev". Bohužel pro hosty už od začátu zápasu museli dotahovat dvou gólové vedení domácích, které zařídil útočník s číslem deset Marcel Rodek. Jenž bude budit Mělnické obránce ještě dlouho ze snů. Stav 2:0.Za sedm minut na to tudíž ve dvacáte deváté minutě zápasu měl už Marcel Rodek čistý hattrick.Stav byl tedy po třech Rodkovích gólech 3:0 pro domácí Z Klecan. O dvě minuty později tedy v třicáté první minutě snížil na rozdíl dvou gólu Gabčo. Poté Pšovka zatlačila Klecany do velkého tlaku a z něj dokázala vstřelit jednu branku a snížila na rodzíl jedné branky střelcem se stal Šimandl Jiří ve čtyřicáté první minutě. Do kabin se šlo za přívětivého stavu 3:2.

Pšovka nedokonala obrat

Po začátku duhé půle se stále stupňoval tlak hostujícího týmu z Mělníka který v padesáté sedmé minutě vyrovnal na 3:3 gólem z přímého kopu Gabčo. Klecany jakoby rázem polil někdo živou vodou a začali zase hrát svoji hru což bylo vidět hned po výkopu když v sedmdesáté druhé minutě dostal žlutou kartu hostující hráč Grabmüller Daniel a v sedmdesáté sedmé druhou všechny naděje Pšovky na výhru skončili ta tam. Když v osmdesáté minutě vstřelil další gól Marcel Rodek bylo hotovo a zápas skončil 4:3 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


MSK Klecany
Fanoušek: Těžký zápas ale vyhráli jsem a to je hlavní. Hlavní dík patří Marcelovi.




Sestavy


MSK Klecany
A. Michal [-] - J. Loskot [-] , L. Smíšek [-] , A. Pfeifer [-] , A. Weinrauch [-] - O. Dvořák [-] (87. P. Novotný [-] ) , J. Hrodek [-] , J. Martiník [-] (74. M. Hanuš [-] ) , D. Průcha [-] - M. Rodek [-] (90. D. Janovský [-] ) , L. Rybecký [-] (82. F. Skokan [-] )

FK Pšovka Mělník
V. Kratochvíl [-] - L. Tomášek [-] , J. Cemper [-] , J. Šimandl [-] - P. Šťástka [-] , Z. Trnka [-] - J. Gabčo [-] - D. Šesták [-] (50. M. Hyka [-] ) , D. Grabmüller [-] , R. Dvorný [-] , T. Frajman [-] (80. M. Miřacký [-] )

ŽK: 33. J. Cemper , 64. J. Šimandl , 68. M. Hyka , 72. D. Grabmüller , 90. P. Šťástka . ČK: 77. D. Grabmüller .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vyhnal Karel - POLÁK Ivo, FILIP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.