Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Mělníce


Branky


0

Tento zápas zvládli lépe domácí jenž dokázali vstřelit více branek nežli soupeř. V tomto utkání zřejmě platilo pravidlo kdo věří golamny se nevrací a tudíž se hrálo téměř bez obránců což se 120 divákům velmi líbilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil remízou

Poločas začal nečekaně první minutou kdy se nic nestalo. Zápas se začal vyvíjet vždy lépe pro domácí, kteří vždy vedli. V první půli vedli dvakrát ale hosté pokaždé srovnali. Poprve se do vedení dostali v dvacáté sedmé minutě kdy střelou zpoza vápna skóroval domácí hráč Josef Gabčo. Hosté na to odpověděli o šest minut později tedy v třicáté třetí minutě kdy se trefil do branky domácích Marek Limr srovnal na 1:1. Další branku přidali domácí. Ti se opět dostali do vedení v třicáté šesté minutě kdy vstřelil branku Jiří Chytil na to hosté odpověděli o minutu pozdeji tedy v třicáté sedmé minutě a střelcem tentokráte byl hráč Jan Novotny. Poločas skončil remízovým stavem 2:2.

Domácí vstřelí ještě dvě branky

Druhá půle byla stejně atraktivní jako první spousta šancí soubojů krásných akcí. Domácí měli hlad po gólu a ten vstřelili v sedmdesáté druhé minutě Miloš Mrvík tato branka byla nakonec vítězná. Na tuto branku hosté už odpověď nenašli.I přes závěrečný tlak nedokázali skórovat. A tudíž domácí skórovali ještě jednou a to v osmdesáté šesté minutě Jakub Pokorný který tak pečetil skóre na konečných 4:2. Tudíž tři body skončili na domácí staně a hosté odjeli bez bodu zpět domů.Z toho vyplívá že domácí mají tři body.Skóré 4:2 mluví za vše.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník
Grabmüller Karel (trenér): Dnešní zápas nám ukázal jak je naše obrana průstupná a zranitelná. Alespoň že útok dnes zafungoval na jedničku a tři body jsou třešnička na dortu ale pro nás je každej bod dobrej. Tak jsem rád že to zvládly.




Sestavy


FK Pšovka Mělník
V. Kratochvíl [-] - J. Šimandl [-] , J. Cemper [-] , L. Tomášek [-] , D. Grabmüller [-] - Z. Trnka [-] , J. Chytil [-] , P. Šťástka [-] , J. Pokorný [-] (87. T. Frajman [-] ) - M. Mrvík [-] , J. Gabčo [-] (73. M. Žák [-] ) -

FK Dlouhá Lhota
L. Jíra [-] - O. Zdobinský [-] , P. Šolc [-] , M. Šťastný [-] - J. Horák [-] , P. Nastoupil [-] , A. Kořínek [-] , J. Volf [-] - M. Limr [-] , J. Novotný [-] - M. Nekola [-]

ŽK: 34. J. Cemper , 83. M. Žák - 47. M. Nekola .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bartůšek Zdeněk - ČERMOCH Jakub, RYBKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.