M. Samek 66. (p.)
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim se k výhře doslova protrápila


Branky


66. M. Samek (p.) - 21. M. Ramšák , 83. K. Šmejkal
0

Osmá Velim měla nečekaně velké problémy s domácím týmem pod vedení trenéra Škváry Martina, který svůj tým velice dobře připravil na hostujcí celek. Který se celý zápas trápila na vítězství nakonec získali tři body. Za které asi jsou spokojeni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bída a utrpení Velimi

Zápas byl nad očekávání všech přihlížejících vyrovnanou partií. Ač předposlední Doksy měli nadšení ze hry a snažili se hrát fotbal což se jimk udivení všech vedlo až moc dobře nejvíce nebezpeční byly ale zejména ze standartek kdy Velim často zachraňoval jejich brankář Svoboda. Bohužel pro Doksy z první větší šance hned byla branka, kterou vstřelil talent Velimského fotbalu Marek Ramšák a ukázal tak svoji formu z předešlích zápasů. Dokonce tohoto poločasu však už žádná branka nepadla a tak v prvním poločase byl jediným střelcem Marek Ramšák který skóroval ve dvacáté první minutě stav po prvním poločase byl, tedy 0:1.

Doksy kousek od výhry

Druhý poločas bylo na hřišti jeden tým a tím bylo domácí mužstvo, které tlačilo hosty z Velimi které se jen sporadicky dostávalo na polovinu soupeře. v šedesáté šesté minutě byly Doksy poprávu odměněni a to byl faul v pokutovém území na Jakuba Škváru, který byl podkopnut a pískala se penalta. Domácí hráč s číslem šestnáct Samek Martin proměnil a vyrovnal tak na 1:1.Domácí poté ještě zvýšili tlak ale bohužel jim to nebylo nic platné protože, hosté měli jednu větší příležitost, kterou dokázali proměnit když Hruška si naběhl do vápna a krásně našel střídajícího Šmejkala, který lehce zakončil a rozhodl zápas. Tento gól byl vítězný a pro domácí Doksy smrtelný i přes velký tlak nedokázali srovnat.
Zdroj: http://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/velim-se-k-vyhre-doslova-protrapila-20160430.html



Ohlasy k zápasu


SK Doksy
Škvára Martin (trenér): Dnes sme si zasloužili minimálně bod ale bohužel nemáme nic a tudíž sme neodskočili posledním Pečkám o ještě více bodů.

FC Velim
Ceral Jiří (trenér): Dnes to byl fotbal velmi malé kvality. Po zápase nikoho ani vítězství netěšilo. Od nás to byl nejhorší výkon na jaře. Ale jedno plus to má jsou to tři body na, které jsme se hodně nadřeli ale nakonec je získali.



Sestavy


SK Doksy
Z. Kieryk [-] - K. Fišer [-] (81. M. Pleiner [-] ) , C. Fereira [-] , J. Škvára [-] , D. Rajgl [-] , M. Větrovec [-] , T. Vincenc [-] , R. Zlata [-] , J. Kostka [-] , M. Samek [-] , R. Steckovič [-]

FC Velim
L. Svoboda [-] - M. Kyncl [-] , L. Vlk [-] , M. Hrabal [-] , L. Hartig [-] - M. Jansta [-] (51. A. Sabó [-] ) , D. Hruška [-] , O. Martikán [-] - J. Zajíc [-] , M. Ramšák [-] (65. M. Kesner [-] ) , J. Kukal [-] (78. K. Šmejkal [-] )

ŽK: 39. J. Kostka - 8. O. Martikán , 67. L. Svoboda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Prosr Tomáš - PETÝREK Václav, DRÁBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.