0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chleby jsou remízovým králem jara, další si připsaly v derby s Hrubým Jeseníkem B


Branky


0

Hrubý Jeseník B bodoval i ve svém dalším domácím utkání, tentokrát remízoval s Chlebama 0:0. Hrubému Jeseníku B tak patří v tabulce 7. místo za Běrunicema B díky horšímu skóre. Chleby si na jaře připsaly již 4. remízu z pěti utkání ( jediné utkání vyhrály na hřišti Strak 3:0) a staly se tak jednoznačně nejlepším týmem, co do počtu remíz. Navíc v jarní části sezóny společně se Mcelama jsou jedinými týmy, které ještě neokusily hořkost porážky. V tabulce jim patří 9. místo, ale na 6. Běrunice B již ztrácí pouhé dva body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrany byli lepší jak útok.

Oba dva týmy vstupovaly do derby s cílem vyhrát a získat body. Navíc domácí byli motivováni přerušit sérii neporazitelnosti hostů, která na jaře představovala již čtyři utkání v řadě. Úvod utkání byl hodně vyrovnaný z obou stran, bojovalo se hlavně o střed hřiště a náznaky případných šancí spolehlivě likvidovaly obrany obou týmů. Jako první zahrozili domácí, když dokázali nastřelit tyč. To byla jedna z mála šancí domácích v prvním poločase, hosté však na tom byli obdobně, za zmíňku stojí snad jen dalekonosná střela hostujícího obránce, která těsně minula šibenici domácí brány. Do konce prvního poločasu si hosté přeci jen vypracovali jednu obrovskou šanci. Domácí obránce se snažil odkopnout míč, ale pouze ho posunul na zcela volného Krištofa Šatného, který nedokázal skoro z hranice penalty trefit bránu. Poločas tedy skončil bezbrankovou remízou. 

Špatné zakončování obou týmů zrodilo bezbrankovou remízu.

Do druhého poločasu domácí prostřídali a poslali na hřiště čerstvé hráče. Hosté zvýšili aktivitu a přistupování k hráčům, začala se jim dařit kombinace, což se odrazilo na obrazu hry, kdy hosté měli více ze hry. Vytvořili si několik šancí, ale jejich zakončení bylo žalostné. Stejně si na druhé straně počínali domácí, když nedokázali trefovat bránu a mířili převážně nad. S přibývajícím časem se obě mužstva snažila vstřelit první branku, která by s největší pravděpodobností znamenala vítězství v utkání. Obrovskou šanci pro hosty měl těsně před koncem zápasu střídající Václav Zajíček po chybě domácího brankáře, ale nedokázal dostat balón do odkryté branky. Utkání tak skončilo 0:0, Chleby natáhly svou sérii neporazitelnosti již na pět zápasů.  



Ohlasy k zápasu


Hrubý Jeseník B
Josef Frcek (trenér): V první půli jsme měli lepší sestavu a předváděná hra byla zajímavá. Obávali jsme se hostujícího útočníka Fandy Richtra, který se vrátil do Chleb. Šancí jsme si však moc nevytvořili. Do druhé půle jsme prostřídali sestavu a měli nějaké šance, ale nedokázali jsme je proměnit, stejně tak si vedl i soupeř. Utkání tak skončilo asi spravedlivou remízou.

Chleby
Luboš Černý (trenér): Odehráli jsme další derby. V první půlce jsme byli lepší, ale nedokázali jsme využít naše šance. Druhá půlka byla stejná jako ta první, ale my i kdybychom hráli tak tři hodiny, tak bychom nedokázali dát branku. Je to pro nás určitě ztráta.



Sestavy


Hrubý Jeseník B
L. Pulda [-] - T. Jirouš [-] , M. Šifta [-] , P. Línek [-] (46. L. Krejčík [-] ) , D. Hájek [-] (46. D. Pulda [-] ) , T. Kučera [-] , Š. Šona [-] (46. M. Lejnar [-] ) , R. Stránský [-] , J. Jeník [-] , J. Jeník [-] , P. Otta [-] (46. J. Hájek [-] )

Chleby
J. Kolbaský [-] - R. Ullmann [-] (60. P. Horák [-] ) , J. Konfršt [-] (70. V. Zajíček [-] ) , F. Richter [-] , J. Janata [-] , M. Červák [-] , P. Kučera [-] , J. Jenčík [-] , K. Šatný [-] , M. Hůlka [-] , P. Ullmann [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hlavička Pavel - KURKA Miloš, HŮLKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.