2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vrbice zachránila doma remízu s Hrubým Jeseníkem B minutu před koncem


Branky


0

Domácí Vrbice doma remízovala s béčkem Hrubého Jeseníka 2:2, když se jí podařilo vyrovnat až minutu před koncem. Díky remíze a vítězství ostatních sousedních týmů se Vrbice propadla v tabulce až na 5. místo. Přišla také o vizitku nejlepší obrany soutěže, aktuálně tento primát drží Dlouhopolsko. Hrubý Jeseník B navázal na předchozí remízu s Chlebama další remízou, ale na jaře se mu daří sbírat body, což se odráží i v tabulce, kde jim patří již 6. místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba dva týmy se dokázaly jednou prosadit

V neděli, na 1. Máje přivítala domácí Vrbice celek z Hrubého Jeseníka. Domácí si chtěli připsat další výhru a udržet tak skvělé postavení v tabulce. Hosté na jaře předvádějí zlepšené výkony a sbírají body, což chtěli potvrdit také v zápase proti Vrbici. První poločas se hrál vyrovnaný zápas, mírnou převahu si vytvořili hosté, kteří byli aktivnější, důraznější, měli lepší pohyb a vyhrávali osobní souboje. Do šancí se však hosté moc nedostávali, jelikož domácí obrana byla pozorná a jednotlivé pokusy odvrátila do bezpečí. Vše podstatné v prvním poločase se tak odehrálo v jeho polovině. Jako první v utkání se radovali domácí, když dokázali využít chyby hostujícího brankáře, který špatně vyběhnul a pro domácího útočníka Petra Herčíka poté již nebyl problém balón dostat do sítě. Radost domácích však trvala pouhou minutu, hosté podnikli nebezpečný protiútok, na jehož konci byl Daniel Pulda, který střelou mezi nohy domácího brankáře vyrovnal na 1:1. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, a tak oba dva týmy odcházely do kabin za remízového stavu.

Domácí Petr Herčík zachránil remízu

Nástup do druhého poločasu patřil hostům, kteří dokázali využít pomalejšího nástupu domácích. V 51. minutě je tak po zásluze poslal do vedení Tomáš Jirouš, který po ideální přihrávce od Miloše Kurky stál sám před brankářem a střelou k tyči mu nedal šanci - 1:2. Pro hostujícího záložníka to byla již 16. trefa v sezóně. Domácí se snažili o vyrovnání, ale jejich akce postrádali kvalitní finální přihrávku. Hosté dále pokračovali ve své hře a měli další šance, ale buď zasáhla domácí obrana, nebo hostům scházela přesnost v koncovce. Když už to vypadalo, že hosté si odvezou tři body z horké půdy Vrbice, podařilo se domácím vyrovnat. Na centr do pokutového území si nejlépe naskočil Petr Herčík a svým druhým gólem v utkání dokázal zajistit svému týmu remízu 2:2



Ohlasy k zápasu


Vrbice
Roman Šimr (asistent trenéra): Z naší strany to byl zápas, ve kterém jsme nebojovali,neběhali,nepřihráli si. Bod je pro nás dobrý, protože dneska jsme si ho nezasloužili.

Hrubý Jeseník B
Tomáš Jirouš (záložník): Odehráli jsme dobrý zápas. Škoda jen inkasovaného gólu na konci utkání. Mohlo to být veselejší.



Sestavy


Vrbice
M. Pelc [-] - O. Machek [-] , M. Stryja [-] , J. Novák [-] - T. Midloch [-] , L. Mašek [-] , M. Jiránek [-] - P. Herčík [-] - J. Hejcman [-] , J. Sýkora [-] , V. Adamec [-]

Hrubý Jeseník B
L. Pulda [-] - T. Jirouš [-] , M. Kurka [-] (58. T. Kučera [-] ) , L. Hora [-] , D. Hájek [-] , D. Pulda [-] , T. Rybín [-] , R. Stránský [-] , M. Lejnar [-] , J. Jeník [-] , P. Otta [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Salava Václav - ZELINKA Miloš (N), FRCEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.