FOTO: Chleby ztratily svou neporazitelnost, doma podlehly Mcelům.


Branky


0

V souboji dvou týmů, které na jaře ještě neokusily hořkost porážky, se radovali hosté ze Mcel, kteří dokázali porazit Chleby 4:1. Mcely si připsaly již 6 výhru v jarní části a dále pokračuji ve skvělých výsledcích, v tabulce stále drží 10 bodový náskok před druhými Žitovlicemi. Chleby si připsaly první porážku, první na domácím hřišti a v tabulce jim patří 10. místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu již bylo rozhodnuto.

Domácí nastupovali vůbec k prvnímu jarnímu zápasu na domácím hřišti, před tím odehráli všechna předchozí utkání venku, protože ve Chlebích se předělávaly kabiny. Jako soupeř jim přijel aktuální lídr tabulky ze Mcel. Hosté začínali sérii tří venkovních zápasů a k jistotě postupu jim stačilo před zápasem získat 8 bodů. Úvod utkání se začal odvíjet podle papírových předpokladů, favoritem utkání byli hosté, kteří převzali na hřišti iniciativu a tlačili se do zakončení. Vypracovali si několik slibných šancí, ale v zakončení jim nepřálo štěstí. V 6. minutě se hosté přeci jen dočkali po krásné individuální akci hostujícího obránce Václava Löbla, který od půlky hřiště postupoval sám až na brankáře, kterému udělal kličku a zakončil do prázdné branky - 1:0 pro hosty. Domácím se vůbec nedařilo, jejich útočné akce končily na pozorné hostující obraně. Hosté převážně těžili ze skvělého výkonu obou útočníků, jak Martina Hojsáka, tak Dominika Fejéra. Jejich aktivita působila domácí obraně značné problémy. Mcely dokázaly odskočit na dvoubrankové vedení ve 20. minutě, kdy po rychlém přechodu do útoku byl na konci celé akce Václav Klouček, který se prosadil nechytatelnou střelou do protipohybu brankáře. Hosté v těchto minutách byli jednoznačně lepší, domácí se zmohli pouze na bránění a odkopávání míčů do zámezí. Ve 32. minutě se dokázal prosadit i nejlepší střelec celé soutěže Martin Hojsák, zaznamenal tak svou 25. branku v sezóně a postaral se o navýšení rozdílu ve skóre již na tři branky. Třetí inkasovaná branka znamenala pro vývoj utkání, že již bylo v podstatě rozhodnuto, domácí se již do konce poločasu nezmohli na jakoukoli změnu skóre, hosté však také polevili v aktivitě, a tak poločas skončil 3:0 pro hosty.

Hostující brankář přišel o čisté konto pár minut před koncem.

Obraz hry se ve druhém poločase moc nezměnil, hosté nadále byli aktivnější, vytvářeli se šance, ale jejich zakončení postrádalo přesnost. Špatné zakončení mělo vliv na tom, že skóre utkání nebylo vyšší. Obě dvě mužstva poté prostřídala své hráče, hosté realizovali střídaní tak, aby si zahráli i ostatní hráči z lavičky. Domácí se naopak snažili zdramatizovat utkání a vstřelit nějakou branku. Hostům však střídání vyšlo na výbornou, když střídající Jiří Kosina byl na hřišti teprve jednu minutu a hned se zapsal mezi střelce. Byl na konci celé akce a střelou mezi nohy domácího brankáře poslal hosty do vedení 4:0. Hosté poté výrazně polevili v aktivitě, hra se vyrovnala. Domácí si začali vytvářet šance, ale jejich koncovka opět nebyla nejlepší. Když do konce zápasu zbývalo jen pár minut, domácí získali možnost rozehrávat rohový kop. K míči se postavil Petr Kučera a krásným centrem našel domácího obránce Jana Jenčíka, který se krásně hlavou trefil nechytatelně do šibenice. Dokázal tak vsítit čestný úspěch domácích a zároveň odmazat čisté konto brankáře Dominika Bartoše. Do konce zápasu se již skóre neměnilo, zápas skončil jednoznačně výhrou hostujícího týmu ze Mcel, kterým stačí již jen získat 5 bodů, aby měli jistotu postupu do III. třídy. Domácím jarní premiéra na svém hřišti nevyšla, navázat na své předchozí výsledky se budou snažit v dalším zápase v Křinci. 



Ohlasy k zápasu


Chleby
Luboš Černý (trenér): Soupeř byl lepší, za půl hodiny vstřelil tři branky a v podstatě rozhodl zápas. Ve druhém poločase se hra vyrovnala, nám se již jen podařilo vstřelit čestnou branku. Chtěl bych pogratulovat Mcelům již dopředu k postupu do III. třídy.

Mcely
Petr Hájek (trenér): Měli jsme více ze hry než soupeř, do poločasu jsme si vypracovali tříbrankové vedení. Ve druhém poločase jsme prostřídali, aby si zahráli i ostatní, hra již nebyla tak kvalitní jako v prvním poločase. Domácím se nakonec podařilo připravit našeho brankáře o čisté konto, ale byla to krásná branka. Celkově jsem spokojený, fanoušci za námi přijeli. Teď budeme mít volno a pak se budeme chystat na Hrubý Jeseník.



Místo: Chleby. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Soukup Milan - HŮLKA Pavel (N), HOJSÁK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.