1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Křinec si přijel pro tři body do Netřebic


Branky


0

Netřebice nastoupily po zápase ve Mcelích opět proti silnému protivníkovi, když doma hostily tým Křince. Domácí nedokázali napodobit výkon z minulého týdne, a tak favorit z Křince si odvezl tři body za výhru 4:1. Netřebicím v tabulce stále patří nelichotivá poslední příčka se ziskem 4 bodů. Křinec naopak zůstal v kontaktu s ostatními týmy, které usilují o druhé místo, v tabulce mu patří 3. místo se ztrátou pouhých dvou bodů na druhé Žitovlice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křinec dokázal do poločasu třikrát skórovat.

Domací nastupovali posilněni výkonen z minulého týdne na hřišti lídra tabulky ze Mcel, kde prohráli pouze 1:0. Chtěli tak navázat na povedenou hru, kterou se prezentovali. Nastoupili ve stejném rozestavení 4-5-1. Hosté přijížděli v pozici favorita, chtěli získat tři body a v tabulce tak neztratit kontakt s ostatními týmy, které usilují od druhé místo. Opět spoléhali na svou záložní řadu, která patří určitě mezi ty nejlepší v celé soutěži. Úvod utkání hned napověděl, jakým směrem se utkání bude odvíjet. Hosté byli jednoznačně aktivnější, fotbalovější a jasně domácí přehrávali. Domácím nefungovala hra záložní řady, navíc hráli bez své výrazné opory, chyběl jim totiž jejich brankář Václav Volráb. Domácí se snažili praktikovat hru na jednoho útočníka, který musel čelit přesile obránců soupeře, což se projevilo na tom, že domácím se vůbec nedařilo si vytvářet nějaké šance. Naopak herně lepší hosté se tlačili do zakončení a dočkali se již ve 12. minutě, kdy po kombinaci hostujících útočníků se dokázal prosadit Pavel Chvojka. Stejný hráč si svou gólovou radost zopakoval o dvanáct minut později a docílil tak své průběžné 20. branky v sezóně. Hosté byli lepší a do konce poločasu dokázali udeřit ještě jednou. Druhý útočník Lukáš Jouza nechtěl zůstat pozadu, a parádně se trefil z hranice vápna. Uzavřel tak poločasové skóre na 3:0 pro hosty. 

Čestný úspěch domácích zaznamenal střídající Vonička.

Do druhého poločasu opět nastoupili aktivněji hosté a dokázali hned přidat čtvrtou branku, když se podruhé v zápase dokázal prosadit útočník Lukáš Jouza. Domácí poté vystřídali a přeskupili své řady, do obrany se stáhl z útoku Martin Melišík, naopak do útoku nastoupil střídající Josef Vonička. Hosté se uspokojili pohodlným vedením a jejich hra spíše připomínala soutěž, kdo si další dá gól. Plno šancí tak končilo na tom, že místo přihrávky na lépe postaveného spoluhráče se hosté snažili vše zakončovat individuálně, což ne vždy bylo to správné řešení. Po jedné takové šanci hostí, která neskončila brankou, domácí podnikli rychlý protiútok a na konci akce byl Josef Vonička, který nachytal hostujícího brankáře, když ho z dálky přeloboval. Domácí tak zaznamenali čestný úspěch a odmazali čisté konto brankáři Aleši Reichovi. Ve zbytku zápasu se na výkonu obou týmů podepsalo i krásné teplé počasí, což mělo za následek, že žádný tým již nepřidal žádnou branku. Hosté si tak odvezli tři body za výhru 4:1

 

 



Ohlasy k zápasu


Netřebice
Martin Melišík (obránce): Soupeř byl jednoznačně lepší než my, nám hodně chyběl brankář Vašek Volráb a oproti zápasu ve Mcelích nám vůbec nefungovala záloha. Soupeř nás často přečísloval a využíval své zálohy a do poločasu nám vstřelil tři branky. Druhý poločas jsme přeskupili řady a inkasovali jsme již jen jednou, nakonec se i nám podařilo alespoň vstřelit čestnou branku.

Křinec
Marek Nýč (asistent trenéra): Utkání nám ukázalo, že i s velkou absencí můžeme hrát aktivní fotbal, soupeře jsme de facto k ničemu nepustili a pouze jsme se předháněli v počtu zahozených šancí. I jejich gól padl z protiútoku, kdy jsme my naší šanci spálili. Náš aktivní výkon snad potvrdíme i v dalším zápase, kdy na náš stadion dorazí remízový král soutěže, tým Chleb.



Sestavy


Netřebice
J. Knížek [-] - P. Peřina [-] (54. J. Vonička [-] ) , Z. Bek [-] , M. Melišík [-] , J. Pipek [-] - M. Bureš [-] (69. O. Šandera [-] ) , M. Pokorný [-] , V. Melišík [-] , P. Kubáň [-] - T. Preisler [-] - V. Peterka [-]

Křinec
A. Reich [-] - M. Rys [-] (65. P. Antůš [-] ) , V. Jouza [-] , P. Brzobohatý [-] , R. Holas [-] - L. Jouza [-] , M. Žmolil [-] , A. Ahmetovič [-] - M. Vymlátil [-] , P. Chvojka [-] - M. Nýč [-]

ŽK: 88. O. Šandera - 60. M. Rys .
Místo: Netřebice. Počet diváků: 24. Rozhodčí: MANŽEL Tadeáš - BUREŠ Pavel (N), NOVOTNÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.