FOTO, VIDEO: Křinec doma s přehledem porazil Chleby


Branky


0

Křinec splnil roli favorita a dokázal na svém hřišti porazit tým Chleb 5:1, když dokázal již rozhodnout o svém vítězství do prvního poločasu, který vyhrál 3:0. Od nevydařeného utkání ve Vestci tak dokázal tři utkání vyhrát s celkovým skórem 13:2, v tabulce mu patří 3. místo se ztrátou dvou bodů na druhé Žitovlice. Chleby naopak prohrály již podruhé v řadě a ze dvou utkání inkasovaly 9 branek. V tabulce jim patří 10. místo se ztrátou jednoho bodu na Košík, se kterým budou hrát příští týden.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křinec soupeře k skoro ničemu nepustil

Křinci se doma na svém hřišti daří, v utkání 21. kola přivítal Chleby, které v minulém kole přišly o svou jarní neporazitelnost s lídrem tabulky ze Mcel, když doma prohrály 1:4. Domácí již od prvních minut dokazovali, kdo bude na hřišti pánem. Dařila se jim kombinace a hra jejich záložní řady byla o stupeň lepší než té hostující. Pohlednou kombinací si domácí vytvářeli šance, které se jim ale nejprve nedařilo zakončovat. Diváci na první branku utkání tak čekali do 9. minuty, kdy se od půlky hřiště rozběhl Daniel Holas a svou individuální akci zakončil povedenou střelou do horní poloviny branky. Domácí se dále tlačili do zakončení, hosté se pouze bránili a odkopávali balóny. V 15. minutě již Křinec vedl o dvě branky, když se dokázal prosadit střelou na zadní tyč Lukáš Jouza. Hostům se nedařilo podržet míč na svých kopačkách, řešili situace nákopy na své útočníky, kteří to však měli těžké proti pozorné domácí defenzivě. Obrovskou šanci na snížení si přeci jen hosté vytvořili, když se míč dostal ke zcela volnému Františku Richterovi, který však trestuhodně přestřelil. To bylo ze strany hostí v prvním poločase vše, ostatní šance si vytvářeli jen domácí. V 28. minutě již to bylo pro domácí mnohem veselejší, když se skvěle hrající Marek Vymlátil obtočil kolem hostující obránce Jana Jenčíka a nedal brankáři hostí žádnou šanci - 3:0. Do konce prvního poločasu se již skóre neměnilo, i když domácí si vytvořili další šance, ale nedokázali je proměnit.

Domácí kontrolovali hru a připsali si jasné vítězství

Domácí měli raketový vstup i do druhého poločasu, kdy dokázali svému soupeři vstřelit čtvrtou branku. Centrovaný míč se dostal k Pavlu Chvojkovi, který se zbavil svého strážce a přihrál před branku ke zcela volnému Štěpánu Vondrlíkovi, který již neměl problém zakončit. Přetížená obrana hostí poté musela odolávat několika pokusům domácích a skvělými zákroky se blýskl i hostující Pavel Kyrpal. Jemu hosté mohou poděkovat, že skóre nebylo daleko vyšší. Hosté poté vystřídali, na hřiště se dostali i ostatní hráči z lavičky. Hra se vyrovnala, hosté se začali více osmělovat a vytvářet si i šance. Obrovskou příležitost měl hostující Jiří Janata, který však sám před brankářem zamířil vysoko nad. Hosté se přeci jen dočkali a připravili o čisté konto domácí brankáře Aleše Reicha v 62. minutě, když rozhodčí odpískal ve prospěch hostí pokutový kop. K míči se postavil Petr Kučera a nedal brankáři šanci. Na druhé straně měl obrovskou příležitost domácích střídající Marek Nýč, dokonce dokázal vstřelit i branku, ale kvůli ofsajdu nebyla uznána. Poslední slovo v utkání však patřilo domácím, když v 72. minutě dostal dostatek času v pokutovém území Marek Vymlátil, v klidu si zpracoval míč a umístěnou střelou nedal hostujícímu brankáři šanci. Byla to jeho druhá branka v utkání. Ve zbytku zápasu si domácí i hosté vytvořili řadu šancí ke změně skóre, ale žádný pokus se neujal. Nejblíže ke vstřelené brance byl opět hostující František Richter, ale trestuhodně selhal. Křinec si tak výhrou 5:1 připsal další tři body do tabulky a dále tak živí naději na postup do 3. třídy z druhého místa.

 

 

Zdroj: Youtube.com 

  

Hlavička

 

Zdroj: Youtube.com 



Ohlasy k zápasu


Křinec
Miroslav Ettl (trenér): Do zápasu jsme vstoupili, tak jak jsme si řekli. V prvním poločase jsme soupeře kombinačně přehráli, dali tři branky a nedali moc šanci týmu hostí nás ohrozit. Ve druhém poločase jsme vstřelili rychlý gól a mohli jsme postupně prostřídat hráče z lavičky. Postupné prostřídání naší hru poznamenalo a i hostí se již dostali do několika slibných šancí. Ale zaslouženě jsme zvítězili.

Chleby
Petr Horák (asistent trenéra): Soupeř byl jednoznačně lepší. Divím se, že Křinec v tabulce je za Mcelama, protože hraje lepší fotbal a jednoznačně nepatří do IV. třídy. První poločas byli lepší a zaslouženě se ujali vedení. Ve druhém poločase mohly oba dva týmy vstřelit mnohem více branek, čemuž neodpovídá konečné skóre, Křinec mohl přidat dalších pět branek a my jsme mohli také čtyřikrát skórovat, ale selhali jsme v zakončení.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Havlas Petr - VOBORNÍK Miroslav (N), HŮLKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.