1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 10:15

23.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji dvou B-týmu byli šťastnější hosté z Hrubého Jeseníka


Branky


19. P. Ouzký - 45. T. Jirouš , 77. D. Pulda
0

Ve vyrovnaném utkání se o vítězi rozhodlo až ve druhém poločase, kdy hosté byli šťastnější a vstřelili vítěznou branku. Hrubý Jeseník B nakonec vyhrál 2:1 v Běrunicích a v tabulce svého soupeře přeskočil. Hrubému Jeseníku B patří 6. místo, na páté Dlouhopolsko ztrácí 6 bodů. Běrunice B díky prohře klesly na 7. místo v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dopláceli na svou produktivitu

Domácí vstupovali do utkání posilněni vědomím, že se v posledních zápasech se jim dařilo a tři zápasy již nepoznali hořkost porážky. Na tuto formu chtěli navázat v utkání s Hrubým Jeseníkem B. Hosté naopak přijeli s cílem oplatit svému soupeři podzimní porážku a odvést si všechny body. Domácí nemohli od začátku zařadit do základní sestavy svého kanonýra Luboše Janoucha, který laboroval se zraněním. Byl však k dispozici jako náhradník. Od začátku utkání byli aktivnější domácí, kterým se dařila kombinace a hosté se dlouho nemohli dostat do tempa. Již v 8. minutě mohl domácí poslat do vedení Tomáš Brzák, ale jeho hlavička jen orazítkovala břevno. O několik minut později byl na konci pohledné akce Kamil Chrastný, ale jeho střela jen těsně minula branku. V 18. minutě se již domácí radovali z vedení, když jim k tomu pomohla chyba hostujícího brankáře Jakuba Hájka. Hostující obránce Jakub Jeník zahrál prudkou malou domů, kterou brankář nezpracoval a pouze posunul před sebe, kde se k dorážce dostal Pavel Ouzký a nemýlil se. Hosté zahrozili po půlhodině hry, kdy nastřelili také břevno branky. Domácí se mohli dostat do dvoubrankového vedení o pár minut později, když Patrik Fiferna byl sám před brankářem, ale netrefil bránu. A tak platilo otřepané "Nedáš, dostaneš.", hosté dokázali vstřelit gól do šatny a zároveň vyrovnat. Daniel Pulda poslal ideální míč na rozeběhnutého Tomáše Jirouše, který postupoval sám na brankáře, a svojí šanci dokázal proměnit. Poločas tak skončil remízou 1:1

Daniel Pulda zajistil Hrubému Jeseníku B tři body

Hosté ve druhém poločase ožili, hodně jim k tomu pomohla vyrovnávací branka těsně před koncem prvního poločasu. Byli aktivnější a začali domácí přehrávat. Běrunice si však také dokázaly vytvořit několik šancí, dokonce dvakrát běžel sám na brankáře domácí Patrik Fiferna, ale ani jeden pokus nedokázal proměnit. S přibývajícím časem klesala fyzička domácích, čehož hosté z Hrubého Jeseníka začali využívat. Dočkali se v 77. minutě, kdy hosté dostali možnost zahrávat rohový kop. Centrovaný míč domácí brankář Marek Janouch nedokázal udržet, míč se od něj odrazil na hranici penaltového puntíku, odkud ho dokázal dostat do brány hostující Daniel Pulda. Domácí se pokoušeli o vyrovnání, o pár minut později se již skoro radovali, ale pokus domácích skončil opět pouze na břevně. V závěrečných minutách již hosté nedovolili žádnou změnu výsledku a uhájili tak hubené vítězství 2:1 na půdě Běrunic B.



Ohlasy k zápasu


Běrunice B
Miroslav Fiferna (trenér): "Od začátku utkání se hrál pohledný, svižný fotbal, útoky se střídaly na obou stranách. Celý první poločas jsme byli aktivnější a vypracovali si několik šancí. V druhé půli se karta obrátila, hosté po vyrovnávacím gólu ,,do šatny " ožili, začali nás přehrávat a někteří naši hráči začali ,,odcházet " fyzicky. Přesto jsme měli další šance. V tomto vynikl náš kapitán Patrik Fiferna, který v 58.a 64.minutě běžel sám na brankáře a trestuhodně zahodil. V 76.min. se hosté dostali do vedení, a když v 80.min. skončil míč na břevně hostů, soupeř si závěrečné minuty korektně hraného zápasu pohlídal a odváží si všechny body. Závěr prvního poločasu jsme měli určitě zvládnout lépe takticky. Vynucené střídání a změny v rozestavení sestavy také nemohly prospět ke zlepšení produktivity. Zraněný Luboš Janouch nastoupil jenom proto, abychom nehráli o deseti. ,,Kopytem" utkání byl Patrik Fiferna, který neproměnil řadu stoprocentních šancí."

Hrubý Jeseník B
Tomáš Jirouš (útočník): "Běrunicím jsme jeli oplatit domácí porážku, a to se nám podařilo. První poločas od nás nebyl nic moc. Druhý už jsme soupeře trošku přehrávali a myslím, že i zaslouženě vyhráli."



Sestavy


Běrunice B
M. Janouch [-] - L. Fiferna [-] - T. Brzák [-] , R. Černý [-] (60. L. Hála [-] ) , R. Sarnecki [-] , L. Janouch [-] , P. Ouzký [-] , P. Štěpán [-] , P. Fiferna [-] , R. Dvořáček [-] , T. Macura [-]

Hrubý Jeseník B
J. Hájek [-] - T. Jirouš [-] , T. Rais [-] (60. M. Lejnar [-] ) , M. Kurka [-] (46. P. Kozák [-] ) , J. Frcek [-] , D. Pulda [-] , T. Kučera [-] , R. Stránský [-] , L. Hora [-] , J. Jeník [-] , P. Otta [-]

ŽK: 66. L. Janouch .
Místo: Běrunice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kubečka Pavel - ŠTĚPÁN Marian (N), SODOMA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.