Počítky rozstřílely Osovou Bítýšku


Branky


26. P. Hájek (p.) , 45. R. Halámka , 49. L. Sláma , 52. L. Sláma , 57. O. Toman , 76. O. Toman - 87. P. Machát
0

Po týden staré domácí prohře s Rozsochy si Počítky spravili chuť a smetly Osovou Bítýšku vysoko 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí skórovali z pokutového kopu Františkem Tomanem

Do utkání vstoupili aktivně domácí a tlačili se před brankáře Osové Bítýšky. Ale právě hosté se ocitli v první vyložené šanci. Ondřej Liška ovšem zakončil samostatný únik střelou mimo tři tyče. Počítky nadále držely více balón a obstřelovaly branku hostí. Hlavička Halamky a tvrdá střela Schneidera, brankou neskončila. První branka padla z pokutového kopu. Unikajícího Pavla Němce podrazil hostující stoper a správně nařízenou penaltu proměnil František Toman. Vypadalo to, že poločas skonči 1:0 pro Počítky, ale to nedopustil Roman Halamka, když si zpracoval míč na hraně ofsajdu a tvrdou střelou nedal Řeháčkovi šanci.

Ondřej Toman a Lukáš Sláma se trefili dvakrát

Do druhého poločasu vlétly Počítky jako uragán a opět soupeři nepůjčily míč. Ovšem i jako v prvním poločase měla první velkou příležitost Bítýška. Mucha vypíchl nepřesnou rozehrávku a běžel sám na Šobeje, který jeho pokus zlikvidoval. Ve 49. minutě se ve vápně hostů nejlépe zorientoval kapitán domácích Lukáš Sláma a z otočky prostřelil hostujícího brankáře. O tři minuty později házel dlouhý aut Roman Halamka, na který si na přední tyči naskočil opět Lukáš Sláma a hlavou prodloužil míč až do branky. Počítky v tento moment zápas až drtivě ovládaly a nedaly hostům nejmenší šanci na korekci utkání. Pátou branku přidal obránce Ondřej Toman, kdy si opět naskočil na dlouhý aut Romana Halamky. Poslední branku Počítek v zápase vstřelil opět Ondřej Toman, kdy jeho střelu lehce tečoval hostující bek a tím zmátl Řeháčka. Čestný úspěch odevzdaného soupeře zaznamenal Machát, kdy pohotovou střelou překonal Šobeje.

Počítky vyhrály důležité utkání se sousedem v tabulce a posunuly se do klidného středu tabulky. V neděli hostí opět na domácím hřišti mužstvo z Borů.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Do sestavy se mi vrátilo hned několik hráčů, kteří nemohli předešlá utkání odehrát. Na hře to bylo hned znát. Velice důležité body, které bychom chtěli potvrdit v neděli proti Borům. Hráčům chci poděkovat za zodpovědný výkon.

SK Osová Bítýška
Petr Koláčný:



Počet diváků: 70. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - ŠULA Petr, BÍLEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.