Bobrová zásluhou výkonu v prvním poločase vyhrála ve Věchnově


Branky


0

Věchnov doma prohrál s Bobrovou, která se posunula po tomto vítězství do klidného středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tříbranková smršť Bobrové v prvním poločase

Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. I díky pátečnímu termínu oba týmy ladily své sestavy do poslední chvíle. V Prvním poločase Věchnov totálně propadl. Již v 10. minutě hosté potrestali Miroslavem Maškem velikou chybu domácí obrany ve velkém vápně - 0:1. V 16. minutě nachytal na hruškách hostující kapitán Petr Dvořák domácího brankáře a bylo to 2:0. Hosté hráli stále v tlaku, Věchnov se jen bránil. Ve 39. minutě hosté potrestali další chybu domácí obrany potřetí, když se trefil Petr Janda a do kabin se šlo za stavu - 3:0.

Věchnov již vyrovnat nedokázal

Do druhého poločasu Věchnov přišel jako vyměněný. Byl u každého balónu a zatlačil hostující tým před jejich branku. Kontaktní gól dal Věchnov v 65. minutě a autorem gólu byl Jiří Jedlička, když z půlky překonal hostujícího brankáře - 1:3. Věchnov aktivně pokračoval v tlaku, ale chyběli góly. Ten kontaktní vstřelil Petr Soudek v 80. minutě, když si ve skrumáži před brankou našel balón a nedal brankáři Hamříkovi šanci. Tlak domácích se po této brance opět zvýšil. V poslední minutě se dostal do poslední šance dorostenec Dominik Uhlíř, ale na balón nedošáhl. Zápas tedy dopadl lépe pro hostující Bobrovou, která bude tyto tři body potvrdit v nedělním zápase proti dalšímu namočenému celku tabulky Víru. Věchnov doma přivítá Svratku, která překvapivě vyhrála v Borech.



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
Jiří Jedlička: Zápasu by slušela více remíza. Bobrová byla dominantní v prvním poločase, Věchnov zase ve druhém. Bobrová si odvezla šťastné vítězství.

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: První poločas pro nás dopadl až nečekaně dobře. Ve druhém poločase jsme nechtěli připustit drama, ale vlastními chybami a nedůrazem jsme umožnili domácím snížit. Nakonec jsme museli do poslední minuty bránit vítězství.



Počet diváků: 66. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - ROTKOVSKÝ Petr, KÖNIG Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.