Dolní Rožínka vybojovala bod v Bobrové


Branky


0

Bobrová získala v tomto utkání bod, protože vyrovnávala stav utkání v 81. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová první půle

V Bobrové byl viděn souboj o záchranu v soutěži. Domácí Bobrová byla před tímto zápasem jedenáctá, její soupeř z Dolní Rožínky poslední čtrnáctý. Bobrová minulé kolo šokovalo výhrou na hřišti vedoucího Křižanova, naopak Dolní Rožínka utrpěla domácí desetibrankový debakl od Bohdalova. Po opatrném začátku se jako první osmělili domácí, ale střela Miroslava Maška šla těsně vedle. Poté byla hra celkem vyrovnaná, ale útočné akce domácích byly nebezpečnější. Nejprve před Bramborou nezpracoval míč v pokutovém území Michal Hájek. Vzápětí po pěkném centru Jaroslava Stupky těsně promáchl před Bramborou domácí útočník Jiří Svoboda. Hosté také ohrožovali domácí branku, ale o poznání méně nebezpečněji než domácí. Do šaten se šlo tedy za bezbrankového stavu 0:0.

Bobrová vyrovnala devět minut před koncem

Druhý poločas začali aktivněji hosté a dlouhé minuty byli usazeni na polovině domácích. Avšak první útočná akce domácích mohla skončit gólem. Přetažený trestný kop vrátil před branku Dan Roháček, ale hlavičkujícího Svobodu bravúrně vychytal Dalibor Brambora. Potom ale domácí nechali v 63. minutě propadnout dlouhý výkop a Martin Vašíček proměnil krátký sólový nájezd - 0:1. Domácí se snažili, zvýšili obrátky, ale ve velké šanci nedůraznou střelu Svobody vykopl hostující obránce z brankové čáry. Hosté nadále podnikali rychlé a nebezpečné útoky, ale jejich střely buď končily vedle nebo v náručí domácího brankáře Tomáše Uhlíře. Domácí nakonec vyrovnali v 82. minutě, kdy byl na hranici pokutového území faulován Dan Roháček. Míč si přichystal Petr Dvořák a krásnou střelou do šibenice vyrovnal - 1:1. Nakonec si ale všechny body mohli odvést hosté, ale po skrumáži před brankou domácích trefil Martin Vašíček jen tyč Uhlířovy branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: Věděli jsme, že nás nebude čekat nic lehkého, což se nakonec potvrdilo. Soupeř byl rychlejší, důraznější, nám tentokrát chyběla přesnější nahrávka a větší pohyb. Nakonec jsme ale rádi, že jsme prodloužili jarní sérii bez prohry a celkem jsme již neprohráli pošesté v řadě.

TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Minulý týden jsme utrpěli ostudnou porážku.Věděli jsme,že nás nebude čekat lehký zápas.Bobrová má velmi dobrou formu,což ukázala s Křižanovem.Chtěl bych poděkovat našim hráčům za jejich nasazení,píli a odvedený výkon.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: NAHODIL Petr - KŘÍŽ Daniel, SMEJKAL Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.