Svratecké derby vyhrála Nedvědice


Branky


0

Domácí Nedvědice pokračuje v jarním úspěšném tažení. Tentokrát vyhrála svratecké derby ve kterém porazila Vír těsně 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vír vyhrál první poločas

V tabulce třetí Nedvědice se utkala v malém svrateckém derby s dvanáctým v tabulce Vírem. Po vítězství ve Svratce Nedvědice doma přivítala papírově slabšího soupeře. Domácí začali špatně, když v 19. minutě po střetu stopera Radka Krejčího s hostujícím útočníkem se pískala penalta. Tu si vzal na starost Jakub Rejda a bezpečně ji proměnil. Domácí prohrávali překvapivě - 0:1. Stejnou možnost dostali poté o deset minut později i domácí. Po faulu na Libora Jaroše proměnil nabídnutou příležitost s jistotou Michal Havlíček - 1:1. Když to vypadalo, že se půjde do kabin za nerozhodného stavu, tak domácího obránce Davida Bracka obešel útočník, odcentroval a Ondřej Rychlý s přehledem poklidil míč za záda brankáře Libora Dingy - 1:2. Do šaten se proto šlo za překvapivého stavu dva jedna pro hosty.

Domácí vstřelili dvě rychlé branky, které rozhodly

Do druhého poločasu vběhli domácí jako vyměnění. O přestávce bylo totiž vidět na domácích hráčích odhodlání s výsledkem něco udělat. V dobře odehrané úvodní desetiminutovce domácí utkání otočili. Nejprve přihrál ve 49. minutě Michal Havlíček Jakubu Douškovi a ten nádhernou nechytatelnou střelou vyrovnal na - 2:2. Potom opět v 53. minutě Michal Havlíček centroval na Zdeňka Prudkého a ten v těžké pozici zajistil důležité vítězství - 3:2. Zbytek zápasu se dohrával mezi šestnáctkami a branku již osmdesát přítomných diváků nevidělo.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Pavel Fila: V obraně je třeba dnes pochválit tradičně dobře hrajícího Tomáše Hovorku. V záloze hráli dobře Jakub Doušek s Davidem Marešem. Hráčem zápasu byl Michal Havlíček. Za dobře odpískané utkání je třeba pochválit pana rozhodčího Jaroslava Šoustara, který pískal přesně a s citem pro fotbal.

Jiskra Vír
Marek Matuška:



Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - UHLÍŘ Zdeněk, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.