2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosovice slaví první jarní výhru, v derby přemohly Dobříš B


Branky


0
To překvapení viselo ve vzduchu! Fotbalisté Sokola Rosovice na jaře byli ve většině zápasů vyrovnaným soupeřem, zápas s dobříšským béčkem má pro ně příchuť derby a navíc se hosté potýkali s velkými problémy při skládání sestavy. V té chybělo pět hráčů z ideální jedenáctky, čehož soupeř využil a poprvé na jaře slaví vítězství.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní tlak domácích zúročil Tuháček

Dobříšská rezerva před výkopem počítala těžké ztráty. Trenérům z různých důvodů chyběli Zbíral, Karas, Řechka, Kozohorský a Fic, k tomu současně hrálo áčko v krajském přeboru, a tak musel obout v Rosovicích kopačky třeba předseda klubu Hemr. Ten odehrál slušnou porci 70 minut, než ho vystřídal na hrací ploše další funkcionář, sekretář Jakub Liška. Ale zpět k fotbalu... Proti takto oslabeným hostům měli Rosovičtí od začátku převahu. Byli lepší, vytvořili si tři gólové příležitosti, z nichž jednu přetavili ve vedoucí branku. Ve 14. minutě napnul síť za zády brankáře Součka střelec Tuháček, který svým důrazem a dravosti zle zatápěl obraně rivala. Hosté z Dobříše se postupně vymanili ze sevření protivníka a přebrali iniciativu, jenže bez efektu.  

Stejně jako v prvním poločase i v tom druhém domácí udeřili v první čtvrthodině. V 58. minutě se po chybě dobříšské obrany jsme dostal do příležitosti Rampa a nezaváhal. Balón pohotově uklidil za Součkova záda a zvýšil na rozdíl dvou gólů. Pod dojmem slíbeného náskoku se hráči Rosovic stáhli do obranné ulity a od té doby se hrálo na jednu branku. Hosté však naráželi na zformovanou a takřka bezchybnou defenzivu soupeře řízenou zkušeným stoperem Václavem Petákem. Ta povolila jen jednou a v samém závěru, kdy dovolila snížit Jakubovi Liškovi.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rosovice
Fanoušek Sokola Rosovice:: A jde se slavit! Konečně jsme vyhráli a ještě nad Dobříší. O to je naše vítězství sladší. Dobře jsme začali, ujali se vedení, ale pak byli hosté lepší. Druhý gól Rampy rozhodl.

MFK Dobříš B
Miloš Krátký (vedoucí mužstva):: Kromě prvních dvaceti minut jsme byli lepší, měli převahu, ale fotbal se hraje na góly, a ty dávali domácí. Za stavu 1:0 jsme se navíc dopustili osudové chyby, kterou soupeř trestal a bylo po nadějích.



Sestavy


TJ Sokol Rosovice
P. Soukup [-] - J. Peták [-] , M. Kopecký [-] - J. Gregorek [-] - M. Rampa [-] (77. M. Hric [-] ) - J. Kotrbatý [-] , M. Tran [-] (86. A. Švejnoha [-] ) , J. Kovács [-] , J. Tuháček [-] , V. Peták [-] , V. Procházka [-]

MFK Dobříš B
T. Souček [-] , J. Horáček [-] - J. Máša [-] , J. Suchan [-] , J. Pilecký [-] , M. Liška [-] , L. Mann [-] , M. Hemr [-] (74. J. Liška [-] ) , Š. Kuchař [-] , V. Karásek [-] , J. Jechort [-]

ŽK: 30. J. Kovács - 21. J. Jechort , 36. T. Souček .
Hráči zápasu: V. Peták , J. Tuháček .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: Máša Jaroslav - PINSKER Jan (N), VRÁTNÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.