2:1
(1:1)
13. P. Sabon
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves počtvrté za sebou padla, Nečíni vystřelil tři body kouč


Branky


0

Poprvé mezi dospělými nastoupil hrající kouč fotbalistů Nečíně Aleš Petřina v útoku a čtyři minuty před koncem po akci záložníka Kretschmera rozhodl angličanem o vítězství svého týmu nad sloučeným mužstvem Nové Vsi a Malé Hraštice, které mělo více ze hry. Byl to teprve třetí gól za čtrnáctileté působení v nečínském celku, z čehož měl obrovskou radost. Ačkoliv je téměř abstinentem, koupil svým spoluhráčům pivo a sám dvě na oslavu vypil. Hosté prohráli čtvrtý zápas v řadě.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kubína hosté překonali jen dorážkou penalty

Do poločasu se hrálo za převahy hostů, kteří jasně vládli v držení balónu a měli víc šancí než fotbalisté Nečíně. Ti se zaměřili hlavně na obranu a na polovinu protivníka se dostávali jen sporadicky. Hráči Nové Vsi/Malé Hraštice svou převahu využili již ve 13. minutě, kdy domácí Hnida srazil ve vápně Durdila a rozhodčí Máša bez váhání odpískal pokutový kop. Z něj Burian napálil míč do tyče, ale Sabon ho pohotově uklidil do prázdné branky - 0:1. O pět minut později mohlo být pro domácí ještě hůře, když po rohovém kopu Vaňhy hlavou trefil Burian břevno Kubínovy branky. Domácí gólman se zaskvěl ve 22. minutě po dalším rohu Vaňhy, když skvěle vyškrábl již téměř gólovou hlavičku Tomáše Petráka. O dvě minuty déle Kubín nakopl dlouhý míč za obranu hostů, kam si naběhl Kretschmer, a ten svůj samostatný únik proměnil ve vyrovnání střelou k bližší tyči. Hosty to neotřáslo, až do přestávky stále diktovali tempo hry, ale svou herní převahu nebyli schopni gólově využít.

Nečínští udeřili podruhé v samém závěru

Druhý poločas už se nehrál za takové převahy hostů jako ten první. Domácí si totiž počínali odvážněji a mnohem víc se osmělovali, jenže obě mužstva se dostávala jen k náznakům šancí, když jejich akcím chybělo kloudné zakončení. Deset minut před koncem kopal nečínský kapitán Vacek přímý kop z hranice šestnáctky a diváci už křičeli gól, ovšem jeden z hostujících zadáků tečoval jeho pokus mimo branku. Vzápětí zahrozil i soupeř, ale Kubín si s těžkou střelou z dálky poradil a s problémy ji vytěsnil mimo tyče. V 86. minutě překvapivě udeřili hráči Nečíně, když využili i svou druhou stoprocentní příležitost. Domácí gólman našel dlouhým výkopem Kretschmera, jenž utekl po lajně, nahrál na malé vápno Petřinovi, a ten angličanem o zadní tyč vystřelil Nečíni tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nečín
Martin Kubín (brankář):: Je pravda, že většinu zápasu držel míč soupeř, ale naše pečlivá obrana mu nedovolila víc jak tři střely na branku. Prohrávali jsme z penalty, naštěstí jsme do půle vyrovnali, i když nám dělaly velké problémy rohy soupeře, který měl řadu vysokých hráčů. Ve druhém poločase se hrálo téměř bez šancí, ale v závěru se k nám přiklonilo štěstí. Konečně jsme doma vyhráli.

TJ Sokol Nová Ves
Jan Petrák (vedoucí mužstva):: Je to naše čtvrtá porážka v řadě, ale konečně jsme se trochu zvedli herně. Tentokrát to byla smolná prohra. Domácí měli během utkání prakticky dvě příležitosti, a obě využili. Hlavně první poločas jsme měli vyhrát a to podle mě rozhodlo.



Sestavy


TJ Sokol Nečín
M. Kubín [-] - D. Budínský [-] , J. Převor [-] , V. Vacek [-] - J. Kozohorský [-] (30. P. Gregor [-] ) , A. Petřina [-] , D. Hnida [-] , J. Žaloudek [-] , T. Kretschmer [-] , J. Vršecký [-] - A. Vybíral [-]

TJ Sokol Nová Ves
J. Vitásek [-] - P. Plíva [-] , T. Petrák [-] , P. Burian [-] , P. Kardinál [-] (55. L. Soukup [-] ) - M. Holobrada [-] , M. Durdil [-] , O. Fafejta [-] , J. Oktávec [-] - P. Sabon [-] , L. Vaňha [-] -

ŽK: 64. J. Vršecký - 30. P. Burian , 87. L. Soukup .
Hráči zápasu: M. Kubín , J. Převor - M. Durdil .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: Máša Jaroslav - SOUČEK Tomáš, ŠUPÁČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.