1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


1

V nepříliš záživném utkání byla necelá padesátka diváků svědky nakopávaného nudného fotbalu Běrunic, které si drželi vedení, ačkoliv jim Kostomlaty takřka nepůjčili balón. Domácí vše díky svému dobrému brankáři a špatné koncovce hostí dotáhli zdárně do konce a získali tři body za vítězství 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ojedinělou šanci Běrunic proměnil Mašinda

Do utkání vstupovali hosté povzbuzení drtivou výhrou nad lídrem přeboru a doufali v další bodový přírůstek, zatímco domácí se naopak potýkali s problémy a to hlavně se sestavou, kterou především kvůli zraněním nuceně vyztužili méně zkušenými či rozehranými hráči "B" týmu. Začátek utkání napovídal tomu, že hosté skutečně potvrdí tři body z domácího prostředí, nicméně ani přes optickou převahu se do vyloženýh šancí se nedostávali. Běrunice se na útočnou polovinu dostávali pouze sporadicky.I přesto se dostali do ojedinělé šance a nabídnutou šanci proměnili, když se ve 28. minutě prosadil útočník David Mašinda. Kostomlaty se tlačili do zakončení, nicméně několik nepříliš prudkých střel domácí brankář kamil Chrastný s přehledem zlikvidoval. Když už se hostující Zálabák ocitl v šanci, tak místo střely volil přihrávku, která však byla nepřesná a skončila v náruči brankáře.

Zalabák se nepoučil a domácí tak vedení udrželi

Jestliže se první poločas odehrával na plovině Běrunic, tak druhý poločas se odehrával v jejich vápně. Domácí horko těžko bránili jednobrankový náskok a v podstatě každý jejich kontakt s míčem byl pouze odkop kamkoliv pryč. Nebyli schopni podržet chvíli míč a vykombinovat se z tlaku soupeře, který je zajal před jejich vlastní bránou a vyčkával na svou šanci ke skórování. Toto však domácím na tříbodový zisk překvapivě stačilo, protože hostující Zálabák v největší šanci Kostomlat opět ve zcela chybně volil nahrávku místo střely. I přesto, že Kostomlaty měly držení míče snad devadesát procent a svého soupeře pustily za celé utkání tak ke dvěma střelám, získali domácí důležité tři body a hosté odjeli z prázdnou, jelikož jejich tlak zůstal bezzubý a nevyužitý.

NEZAPOMEŇTE ZÁPAS OHODNOTI!



Ohlasy k zápasu



Sokol Kostomlaty
Martin Šulc: Zápas nám okomentoval trenér poraženého celku: "Domácí měli tak dvě šance, bohužel jednu z nich proměnili. My jsme byli pořád na míči, ale hlavní problém byl v žalostné koncovce, navíc musím soupeřova brankáře pochválit za dobrý výkon. Byl to ošklivý fotbal, soupeř bránil a pak už jen nakopával, zatímco my jsme nebyli schopni vyrovnat."



Sestavy


Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - D. Mašinda [-] , O. Vaňura [-] , V. Jirkov Mitrev [-] , M. Chrastný [-] (88. R. Dvořáček [-] ) , J. Podněcký [-] , L. Hála [-] , P. Štěpán [-] (83. L. Fiferna [-] ) , M. Čížek [-] , T. Brzák [-] , M. Poláček [-]

Sokol Kostomlaty
L. Týma [-] - P. Dvořák [-] , P. Janata [-] , J. Novák [-] (29. M. Šulc ml. [-] ) , J. Šnajdr [-] - M. Janáček [-] , L. Vorlíček [-] - M. Pavlíček [-] , K. Neagu [-] , M. Zalabák [-] - M. Večerek [-]

ŽK: 7. M. Chrastný .
Hráči zápasu: K. Chrastný , D. Mašinda .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: FREUND Karel - ŠTĚPÁN Marian (N), HOUDEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 5. 2016 12:46
Běrunice - Kostomlaty video https://www.youtube.com/watch?v=YJpl0gRGZ5k