Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Běrunický Ondřej Vaňura sestřelil hattrickem Kostelní Lhotu z prvního místa


Branky


1

Když jeli hráči Kostelní Lhoty na půdu Běrunic, snad nikdo cestou nečekal, že mužstvo zaváha. To se však stalo, domácí si uchovali vítězstvím 3:2 všechny bodya hlavním hrdinou se stal jejich střelec Ondřej Vaňura, který zaznamenal hattrick. Kostelní Lhota navíc přišla o první příčku, kterou hájila s náskokem jediného bodu. Po vítězství Loučeně nad Lipníkem (5:1) na ní teď ztrácí dva body a ve šlágru soutěže se za tři týdny právě Loučeň představí na hřišti Kostelky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelka dostala gól do šatny

Do zápasu vstoupila Kostelní Lhota s velkým počtem mladých, nezkušených hráčů v základní sestavě. Ti utkání nejspíše podcenili, pouštěli se sebevědomě do soubojů, které často nevycházely a následně musel čelit Martin Buk soupeřovým zakončením. Hosté tak navzdory všem očekáváním nedominovali, spíše se pohybovali s míčem na polovině hřiště, kde o něj oba celky často přicházely zbytečnými chybami. Akcí bylo k vidění málo a když už se dostalo na následné zakončení, Chrastný a Buk byli bezchybní. Mnoho střel ani netrefilo branku.
Největší příležitosti vznikaly na obou stranách z protiútoků, které na straně hostí skvěle zastavoval stoper Tomáš Pokorný, který podává optimální výkony celou sezónu.
Vše již nasvědčovalo tomu, že se první poločas dohraje bez branek, ale dvě minuty před jeho koncem rozvlnil síť hostí Ondřej Vaňura, čímž rozjásal padesátku příchozích diváků.
Naopak na druhé straně panovala nespokojenost a nutnost se ve druhém poločase zvednout.

Ondřej Vaňura a Michal Drobný se postarali o střelecké dostihy

Hned na začátku druhé půle si hosté se změnou v sestavě dodali seběvědomí, když po dvou minutách vyrovnal útočník Michal Drobný. Po centru, který proskočil pokutovým územím bez zásahu hráči na přední tyči, se dostal k zakončení hlavou a poprvé překonal Kamila Chrastného. Oba celky se po této zlomové události snažily ujmout se vedení, což se po dvaceti minutách povedlo hostům. O obrat v zápase se postaral Michal Drobný, který tentokrát uklidil míč k tyči nohou. Tato branka hosty rozjásalo, což se jim opět vymstilo. Projevila se laxnost, nedůraz a podcenění soupeře, za což Kostelka zaplatila po pohých třech minutách další Vaňurovou brankou. Netrvalo to ani tři minuty a Vaňura opět udeřil, mohl slavit krásný hattrick. Doma, proti prvnímu týmu tabulky a v zápase plném zvratů. Co víc si přát. Tyto tři góly navíc zajistily Běrunicím vítězství, domácí totiž zbytek zápasu spolehlivě odbránily.

 



Ohlasy k zápasu



SK Kostelní Lhota
Oldřich Budka: Zápas nám okomentoval tentokrát přímo trenér Kostelní Lhoty: "Samozřejmě jsme nespokojení. Projevil se špatný přístup k zápasu plný laxnosti a podceňování soupeře. Příliš nepomohla ani trojice střídání. V sestavě bylo také mnoho mladých hráčů, kteří nebyli příliš připravení, což se nám vymstilo. Samozřejmě jsou tu mé chyby a jako trenér beru odpovědnost na sebe. Mohu pochválit stopera Pokorného, který podal optimální výkon jako obvykle. Od hostí samozřejmě Vaňuru."



Sestavy


Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - O. Vaňura [-] , V. Jirkov Mitrev [-] , P. Náhlík [-] , D. Mašinda [-] , D. Hála [-] , L. Hála [-] , T. Fiala [-] (13. P. Fiferna [-] ) , M. Čížek [-] (46. P. Štěpán [-] ) , P. Hála [-] , M. Poláček [-]

SK Kostelní Lhota
M. Buk [-] - J. Čábelka [-] , T. Pokorný [-] , M. Kvíz [-] - M. Šendera [-] , D. Rýgr [-] (46. J. Vyleta [-] ) , M. Telipský [-] , M. Sládek [-] (62. M. Břichnáč [-] ) - M. Pavlík [-] , M. Drobný [-] (75. L. Bláha [-] ) - M. Beránek [-]

ŽK: 63. M. Poláček - 42. M. Drobný , 75. J. Čábelka , 87. M. Šendera .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kubera Milan - ČERNÝ Radek (N), ŠŤASTNÝ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 5. 2016 08:04
Běrunice - Kos. Lhota video https://www.youtube.com/watch?v=jVkEEpErN18