Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 12:00

12.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: První tým tabulky ENDECO Zdejcina pokračuje v řadě výher i v jarní části.


0

Zdejcina vyzvala na první zápas jarní sezony tým z Vižiny. Domácí nastupovali do zápasu s touhou navázat na řadu výher z podzimu, což se jim nakonec povedlo. Hosté z Vižiny měli před zápasem menší problém s počtem hráčů, třicet minut před výkopem jich na hřišti bylo velmi málo. Nakonec ale dorazili v plném počtu a první zápas jara se mohl odehrát. Tři body zůstaly nakonec doma, Zdejcina přehrála soupeře výsledkem 6:1 . Na zápas dorazil i velký počet fanoušků, jak je již u týmu Zdejcina zvykem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí.

Utkání zahájil úvodním hvizdem rozhodčí Michal Pánek, který celý zápas vedl. Od první minuty byla na hřišti jasná převaha domácích, k vidění bylo hned v úvodu pár střel směrem k bráně hostů, ale žádná z nich nebyla přesná. První branka padla ve čtrnácté minutě. Balon se od hráče Vižiny posunul do autu a byl z toho rohový kop pro domácí, ujal se ho kapitán David Vokáč. Jeho střela si našla ve vápně spoluhráče Tomáše Báru a ten krásnou patičkou dostal míč za záda brankáře hostů, Jaroslava Ilka. Po první brance začali hráči týmu Vižina hrát tvrději, což rozhodčí několikrát "ocenil" přímým kopem. Jeden z přímých kopů přišel v sedmnácté minutě. Útočník Zdejciny procházel s balonem kolem obránce z Vižiny, ten ale protihráče zastavil nedovoleně kousek před velkým vápnem, k přímému kopu se postavil Milan Chovančík, který svojí střelu poslal přímo do branky. Brankář Jaroslav Ilko neměl šanci balon chytit a tak domácí vedli po sedmnácti minutách 2:0 . Následujících několik minut byli na hřišti stále vidět více domácí, ale hosté se začali dostávat do šancí. Jedna taková přišla ve dvacátédeváté minutě. David Cvoreň z Vižiny poslal balon svojí střelou na branku domácích, balon trefil nejprve tyčku, od té se odrazil přímo do hlavy padajícího brankáře Martina Šafránka a teprve potom do sítě. Hosté díky této brance upravili skore na 2:1 . S rozdílem jedné branky ale domácí do šaten o poločase jít nechtěli. Po úniku domácího  záložníka přišlo opět nedovolené zastavení hry a ve třicátépáté minutě přišel další přímý kop. K balonu se postavil kapitán domácích David Vokáč. Vystřelil do vápna kde se uvolnil Lukáš Helebrant, naběhl si před brankáře a hlavičkou dopravil balon do branky. I když bylo do konce prvního poločasu k vidění několik střel na branku žádný další gol nepadl a tak se o přestávce odcházelo do šaten za stavu 3:1 .

Dokončený hattrick domácích.

Po přestávce byla hra hostů útočnější. Vytvořili si několik šancí, ale obrana domácího týmu je nepustila dál k zakončení, několikrát zkusili vystřelit z dálky, ale s tím si pokaždé bez větších problémů poradil brankář Šafránek. Větší část druhého pločasu byla v režii domácích. Po krásné práci Lukáše Helebranta na středu hřišti se balon přihrávkou dostal k Davidu Vokáčovi z týmu FC ENDECO Zdejcina, ten oběhl obranu hostů a vystřelil na branku, gólman Ilko nebyl včas na místě kam mířila střela a tak padl v sedmdesátédruhé minutě další gol. Hosté se ani za stavu 4:1 nevzdávali a zkoušeli se dostat do šancí, ale tým Zdejciny byl znatelně silnější a tak i další branka padla do sítě hostů. V osmdesáté minutě se po druhé v zápase trefil za záda Jaroslava Ilka útočník Zdejciny Milan Chovančík . Po tomto golu přišlo střídání na straně domácích, na hřiště přišel Miroslav Záruba, který vystřídal Radka Roubala. Ihned po střídání se Miroslav Záruba dostal do dvou šancí, ale ani jedna neskončila v brance. V osmdesátésedmé minutě se po přihrávce Záruby dostal k míči Milan Chovančík a potřetí v zápase se trefil do sítě hostů. Do konce zápasu si domácí hru pohlídali a tak v devadesáté minutě rozhodčí hvizdem toto utkání ukončil za stavu 6:1 . Hráči z týmu ENDECO Zdejcina po závěrečném hvizdu šli ještě poděkovat svým fanouškům, kteří opět vytvořili krásnou kulisu celého zápasu.



Ohlasy k zápasu


OK ENDECO Zdejcina
Martin Šafránek: Do dnešního zápasu jsme šli s tím že chceme vyhrát a nechat si doma tři body a to se nám povedlo.




Sestavy


OK ENDECO Zdejcina
M. Šafránek [-] - P. Kroka [-] , J. Roll [-] , R. Roubal [-] (80. M. Záruba [-] ) , K. Bína [-] , J. Vandas [-] - T. Bára [-] , L. Helebrant [-] , M. Lepšík [-] - M. Chovančík [-] , D. Vokáč [-] -

TJ Vižina
J. Ilko [-] - M. Blovský [-] , J. Škarda [-] , J. Šindler [-] , P. Fiala [-] , K. Bouček [-] , P. Pekárek [-] , J. Gorol [-] , D. Cvoreň [-] , M. Bučko [-] , K. Bělohlávek [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: PÁNEK Michal - BUDÍN Zdeněk (N), LEMR Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.