M. Fořt 15.
D. Vidinli 79.
J. Hanket 88. (p.)
3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběkury opět vítězí


Branky


15. M. Fořt , 79. D. Vidinli , 88. J. Hanket (p.) - 75. J. Sladký
0

Celý podzim bez jediného vítězství a teď hned dvě po sobě! Řeč není o nikom jiném než o Soběkurách, které si doma poradily s Nezbavěticemi. Úvod jara nám konec tabulky povedeně vyrovnal a čeká nás ještě řada zajímavých a napínavých zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený úvod

Do utkání vstoupili domácí dobře. Zodpovědně bránili, hosty nepouštěli do šancí a sami hrozili velice nebezpečnými kolmicemi na své rychlonohé hráče vpředu. Jednu z nich využil po stříleném centru v 15. minutě domácí útočník Michal Fořt a poslal domácí do vedení 1:0. Poté se hrál do konce poločasu vyrovnaný zápas s minimem šancí na obou stranách a poločas skončil lépe pro domácí, kteří mohli odcházet do šaten spokojení.

Vítězství domácích

Po přestávce pustili domácí soupeře do tlaku, z kterého se po deseti minutách vymanili a začali hrát opět svojí hru na rychlé protiútoky. Obrovskou šanci si vypracoval domácí Martin Oberdörfer, který se dostal až téměř sám před brankáře hostí Petra Šebka, ale ten ho skvěle vychytal. Hosté si poté vypracovali dvě kvalitní příležitosti, kdy jednou zasáhl výborně na brankové čáře brankář domácích Petr Šesták a podruhé mu při zákroku vypomohl obránce Lukáš Turek. V 75. minutě domácí obrana ale zaváhala a po trestném kopu nechala zcela osamoceného hráče soupeře na malém vápně a jeden z nich bez ostychu hlavou vyrovnal. O čtyři minuty později naštěstí šťastným gólem hlavou vrátil domácí Denis Vidinli vedení na stranu domácích, když lehká hlavička i s přispěním terénu proskočila hostujícímu brankáři až do branky. O chvilinku pozdějí se zjevil po centru Michala Fořta sám před brankou domácí Jan Hanket, ale gólman hostí opět skvěle jeho střelu do protipohybu vyrazil na roh. Utkání se domácí snažili kontrolovat a hlídali si těsný výsledek. Výhru domácím potvrdil v 88. minutě Jan Hanket z pokutového kopu nařízeného po faulu na Michala Fořta. Utkání skončilo ve prospěch domácích a ti mohli slavit druhou výhru v sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek: Utkání s Nezbavěticemi patřilo opět ke klíčovým. Kdybychom ho nezvládli, asi bychom sestup odvraceli těžko. Je proto moc důležité, že jsem zvládli tento zápas.




Sestavy


TJ Sokol Soběkury
P. Šesták [-] - M. Šíp [-] , J. Hanket [-] (89. D. Marek [-] ) , M. Oberdörfer [-] (65. J. Tušek [-] ) , M. Fořt [-] , D. Vidinli [-] (89. T. Velkoborský [-] ) , T. Kozel [-] , T. Vlach [-] , J. Valíček [-] , L. Bedenk [-] , L. Turek [-]

SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - J. Koubek [-] , T. Kosnar [-] (46. J. Tomana [-] ) , M. Česal [-] (79. O. Kail [-] ) , V. Fajfrlík [-] (58. T. Zikmund [-] ) , D. Zikmund [-] (46. J. Bureš [-] ) , V. Bouda [-] , J. Pavelka [-] , J. Herejk [-] (46. J. Sladký [-] ) , L. Sedlák [-] , J. Dinebier [-]

ŽK: 62. M. Šíp , 83. J. Hanket - 62. J. Tomana , 76. M. Česal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kulhánek Milan - ŠESTÁK Zdeněk (N), BEŠŤÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.