Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběkury přidávají další jarní vítězství


Branky


0

Poslední Soběkury opět ukázaly svojí sílu, kterou nabraly přes zimní pauzu a získávají domácí vítězství. To dokázaly vybojovat i přes vyloučení v samotném závěru a řadu žlutých karet, které obdržely. Bylo to nervydrásající utkání až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový stav

Začátek utkání byl z obou stran velice opatrný. Domácí měli v průběhu poločasu mírnou převahu. Hosty nepouštěli do žádných šancí a snažili si vytvořit vlastní. Celá první půle byla prakticky soubojem o střed hřiště. Jedinou výraznější příležitostí byla domácího Jana Hanketa, který po prodloužení od Jaroslava Valíčka, utíkal téměř sám na bránu. Jeho přílěžitost ale brankou neskončila. Po prvním poločase se hráči rozešli za smírného stavu 0:0.

Rozhodnutí v závěru

Druhý poločas byl jako na kolébce a přinesl celkem pět gólů. V úvodu poločasu si zopakovali akci podobnou jako v prvním dějství Jaroslav Valíček s Janem Hanketem, který byl tentokrát na dvakrát úspěšný. Domácí poté kontrolovali hru, ale po zaváhání v obraně hostující Marcel Krejčí v 64. minutě vyrovnal na 1:1. Hned dvě minuty na to ale předvedli krásnou akci domácí Michal Fořt s Jaroslavem Valíčkem, kdy prvně jmenovaný krásně odcentroval a Jaroslav Valíček v náběhu hlavou skóroval a vrátil domácím vedení. Poté měli více ze hry domácí a po jejich autu propadl míč až před vlastní branku a hostující Marcel Krejčí opět pohodlně zavěsil a vyrovnal na 2:2. Napínavé utkání rozhodl v 89. minutě po centru Michala Fořta hlavou Jan Hanket. Těsně před koncem utkání v 90. minutě zahrávali hosté po faulu a druhé žluté kartě Jindřicha Bešty nebezpečnou standartku kousek za vápnem. Hráč hostí trefil pouze zeď a utkání skončilo těsnou výhrou domácích Soběkur v poměru 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek: Dnešním utkáním jsme chtěli napravit zaváhání z předchozího víkendu. K utkání jsme nastoupili na naše jarní poměry pouze s třinácti fotbalisty, jelikož spoustu hráčů postihly různé virózy.




Sestavy


TJ Sokol Soběkury
P. Šesták [-] - M. Šíp [-] , L. Matas [-] , T. Kozel [-] (85. T. Velkoborský [-] ) , T. Vlach [-] , J. Hajšman [-] , J. Bešta [-] , L. Turek [-] , M. Fořt [-] , J. Hanket [-] , J. Valíček [-] (77. J. Tušek [-] )

TJ Sokol Spálené Poříčí B
L. Varga [-] - J. Pelc [-] , Š. Kuneš [-] - J. Louda [-] , R. Bořík [-] , M. Krejčí [-] , O. Bláha [-] - P. Karlík [-] (61. L. Hroněk [-] ) , V. Janoušek [-] (66. D. Hulec [-] ) - D. Gross [-] , J. Novák [-]

ŽK: 34. J. Valíček , 55. J. Bešta , 80. J. Hajšman , 89. J. Hanket - 88. D. Gross . ČK: 90. J. Bešta .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šimek Luboš - ŠESTÁK Zdeněk (N), ŠESTÁK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.