Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

15.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyňava porazila Všeradice, ty ale přijeli jen v osmi hráčích.


Branky


0

Poslední víkendový zápas se odehrál v Chyňavě. Domácí hráli proti týmu Všeradice B, ta ale přijeli pouze v osmi hráčích a tak se neočekával jiný výsledek než výhra domácích z Chyňavy. Hosté ale i přes nedostatek hráčů dokázali vstřelit dvě branky. Zápas nakonec skončil 7:2 a chyňavští si tak připsali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Silná obrana hostů.

Úvod zápasu, ve kterém se potkaly týmy Chyňava B a Všeradice B , začal hvizdem pana rozhodčího Vladimíra Chvátala, který celé utkání vedl. Jelikož hosté dorazili ve velmi malém počtu, přijelo pouze osm hráčů, hra byla od začátku v režii domácích. Hned v patnácté minutě padl první gól, trefil se hráč z domácího týmu, Luboš Kosprd, dostal přihrávku od svého kolegy Martina Husáka a poté dopravil balon do sítě hostů. Hráči Všeradic se nenechali ale zastrašit ani první brankou ani tám, že byli v malém počtu. Dostávali se i do šancí ale balon se až do sítě nedostal. Ve dvacátéosmé minutě se za domácí trefil střelou po zemi Patrik Vlček a zvýšil tak vedení domácích o dvě branky. Hosté začali více bránit a to se jim až do konce poločasu vedlo. Chyňavské hráče nepustili k úspěšnému zakončení. Do šaten se tedy o poločase odcházelo za stavu 2:0 .

Jasná převaha domácích a překvapivé branky hostů.

Hned v úvodu druhého poločasu musel tým Chyňavy střídat, brankáře Ondřeje Grygara vystřídal Karel Řehoř. Dvě minuty po vystřídání brankáře se do šance dostal Martin Kšír z Chyňavy a svojí šanci nepropásl, pálil v pravou chvíli a míč umístil přesně za záda brankáře ze Všeradic. Ve čtyřicátéosmé minutě tak domácí vedli 3:0 . Další branka padla v padesátétřetí minutě, kdy se trefil Jan Buncík a zvýšil tak náskok na 4:0 . V dalších minutách se režii hry ujali hosté ze Všeradic. Díky jejich přesným přihrávkám se chyňavští skoro nedostali k balonu a tak hosté dvakrát za sebou skórovali. První střela do sítě domácích padla v šedesátépáté minutě kdy se trefil Stanislav Šebek, pět minut po něm se trefil ještě jeho kolega z týmu Jan Suchý. V sedmdesáté minutě tak bylo skóre 4:2 . Tento výsledek však nevydržel dlouho, v sedmdesátépáté minutě se trefi domácí Luboš Jelínek a v sedmdesátéosmé Martin Kšír. Poslední branku zápasu si připsal chyňavský hráčMartin Čermák v osmdesátépáté minutě. Konečný výsledek tak byl 7:2 . Domácí v druhém poločase ještě třikrát střídali, v 54. minutě vystřídal Jana Buncíka Zdeněk Steiner, v sedmdesáté minutě opustil hřiště Patrik Vlček a nastoupil za něj Miroslav Krmenčík a v sedmdesátéosmé minutě šel dolu Luboš Kosprd a za něj přišel Martin Husák. Rozhodčí zápas odpískal v devadesáté minutě a domácí mohli slavit tři body ze zápasu.



Ohlasy k zápasu


SK Chyňava B
Martin Čermík: Chyňava dneska vyhrála a to je teď pro nás nejdůležitější, ale zápas to nebyl úplně nejlepší. Jelikož Všeradice přijeli jen v osmi mělo utkání vypadat jinak. Tři body jsou tři body a do tabulky se hodí :))

FK Všeradice 1932 B
Jan S.: Pro Všeradice to nebylo dneska vůbec příjemné utkání. Hrát pouze v osmi hráčích proti tak silnému týmu jako je Chyňava není jednoduché. Všichni ale dělali co bylo v jejich silách a ty dvě branky které se povedlo hostujícím vstřelit byly příjemné plus.



Sestavy


SK Chyňava B
O. Grygar [-] (46. K. Řehoř [-] ) - R. Lepič [-] , M. Čermák [-] , T. Trávnička [-] , M. Bílý [-] - P. Vlček [-] (70. M. Krmenčík [-] ) , J. Buncík [-] (54. Z. Steiner [-] ) , L. Jelínek [-] , J. Hakl [-] - L. Kosprd [-] (78. M. Husák [-] ) , M. Kšír [-] -

FK Všeradice 1932 B
S. Frühauf [-] - P. Staněk [-] , S. Šebek [-] , J. Kácha [-] , D. Bambas [-] , J. Suchý [-] , J. Artl [-] , R. Hruška [-]

Místo: Chyňava. Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHVÁTAL Vladimír - KRBEC Karel (N), KUŠO Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.