Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 14:00

17.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První Zdejcina na domácí půdě vyhrála nad Všeradicema B výsledkem 9:1


0

První tým tabulky ENDECO Zdejcina doma za slunečného počasí uvítal tým ze Všeradic, ti přijeli pouze v deseti hráčích. Tým domácích vyhrál a zase prodloužil svojí řadu výher.V zápase padla jedna červená karta a zápas se tak dohrál vyrovnaným počtem hráčů deset na deset. Kopal se i pokutový kop, který rozhodčí nařídil za faul brankáře domácí Zdejciny. Do utkání nastoupil premiérově i Miroslav Záruba starší a hned po deseti minutách na hřišti skóroval. Zápas skončil vysokým výsledkem 9:1 .

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky domácích a hattrick Milana Chovančíka

První utkání víkendu se odehrálo na hřišti Zdejciny, ti uvítali tým ze Všeradic, který dorzil pouze v deseti hráčích. Zápas vedl pan rozhodčí Alois Koza. Na první branku utkání nemuseli diváci dlouho čekat, hned v sedmé minutě se k balonu dostal Milan Chovančík, proběhl kolem obrany hostů a tvrdou ránou překonal brankáře Všeradic. Zápas nebyl ze začátku jen v rukou domácích, hosté se k šancím dokázali dostat, ale střely šly buď mimo branku, nebo na brankáře, který si s nima hravé poradil. Ve dvanácté minutě Chovančík nahrál na Davida Pikla a ten z kraje vápna mířil přesně za záda brankáře hostů. Hra se potom trochu zklidnila a šance byli k vidění na obou strannách hřiště, brankáři si zapsali několik chycených balonů. Ve třicáté minutě se opět odtrhli Chovančík a Pikl, ale pomezní rozhodčí špatně odmával offside a branka kterou Pikl dal tak neplatila, naopak ještě dostal žlutou kartu za to, že po odpískání kopl do balonu. Další branka padla ve čtyřicátédruhé minutě, kdy se podruhé v zápase trefil Milan Chovančík. Ještě minutu před koncem poločasu dokončil Milan Chovančík svůj hattrick, když se po třetí trefil do sítě hostů. Do šaten se o pauze odcházelo za stavu 4:0 .

Penalta, červená karta a konec zápasu deset na deset

Druhý poločas nabídl několik zajímavých chvilek. Hráči Všeradic se snažili dostat co nejvíce ke gólovým šancím, nejblíže tomu v padesátéčtvrté minutě. Dva hráči hostů se odtrhli a běželi společně na branku domácích. Záložník Jiří Roll se po chybě svého spoluhráče snažil tuto šanci zastavit, ale hráč Všeradic se dostal až na vápno. Brankář Šafránek vyběhl a při snaze chytit balon srazil k zemi jak svého spoluhráče tak i hráče hostů. Rozhodčí po tomto zákroku odpískal pokutový kop, ke kterému se postavil Milan Nájemník a penaltu proměnil. Brankový stav se tak upravil na 4:1 . I po brance hostů se domácí Zdejcina nenechala rozhodit a i nadále drželi hru spíše ve svých rukách, respektive na svých nohách. V šedesátépáté minutě se po přesné přihrávce Chovančíka dostal k balonu kapitán David Vokáč a vstřelil pátý gól domácích. V šedesátésedmé minutě se střídalo u domácích, z hřiště odešel Jiří Roll, který se po střetu s brankářem zranil a nahradil ho Miroslav Záruba starší, ten měl hned po pár minutách šanci vstřelit branku, ale brankář Všeradic B mu tuto šanci překazil. V sedmdesátéčtvrté minutě pak přišel faul Davida Pikla, ten se snažil překazit hru Všeradic, ale počínal si nedovoleně, Alois Koza faul viděl a odpískal. Pro Davida Pikla to byla druhá žlutá karta a tak dostal červenou kartu a příští zápas si nezahraje. Ve stejné minutě ještě dostal žlutou kartu hráč Všeradic a střelec jediného gólu hostů, Milan Nájemník. Po nepovedené střele Záruby st. se k míči dostal Miroslav Záruba mladší a v osmdesáté minutě mířil přesně, brankář neměl šanci balon chytit a domácí tak vedli 7:1 . Hráči Všeradic se už nedokázali dostat do větších šancí, veškerou jejich snahu zastavila obrana Zdejciny. Osmdesátáčtvrtá minuta patřila znova Milanu Chovančíkovi, trefil se počtvrté v utkání a stal se tak nejúspěšnějším střelcem tohoto zápasu. Po dvou minutách se dočkal svého gólu i Miroslav Záruba starší, Milan Chovančík doběhl až na vápno, brankář proti němu vyběhl, Chovančík ale nestřílel, poslal přihrávku Zárubovi a ten mohl do branky soupeřů poslat poslední, devátý gól Zdejciny v tomto utkání. Ve svém premiérovém zápase si tak vstřelil i premiérový gól, což fanoušci ocenili hlasitým potleskem. Zápas rozhodčí ukončil v devadesáté minutě, domácí Zdejcina si připsala další tři body do tabulky. Konečné skóre bylo 9:1 .



Ohlasy k zápasu


OK ENDECO Zdejcina
hráč: Dneska se nám zápas povedl, opět :) . Výhra 9:1 je super, jsme rádi že se daří, škoda pokutového kopu a škoda červené karty Davida, kvůli které nemůže nastoupit do dalšího zápasu.

FK Všeradice 1932 B
N.M: I v deseti hráčích se dá uhrát dobrý výsledek, nám se to ale nepovedlo, nechali jsme se přehrát a obdrželi jsme moc branek. Snad náš další zápas bude lepší.



Sestavy


OK ENDECO Zdejcina
M. Šafránek [-] - R. Roubal [-] , P. Kroka [-] , J. Vandas [-] , K. Bína [-] - M. Lepšík [-] , J. Roll [-] (67. M. Záruba [-] ) , M. Záruba [-] - M. Chovančík [-] , D. Pikl [-] , D. Vokáč [-]

FK Všeradice 1932 B
M. Nájemník [-] - T. Kunc [-] , R. Hruška [-] , J. Simandl [-] , M. Augusta [-] , M. Procházka [-] , T. Kulhavý [-] , F. Anděl [-] , P. Staněk [-] , F. Rajtr [-]

ŽK: 30. D. Pikl - 74. M. Nájemník . ČK: 74. D. Pikl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOZA Alois - BUDÍN Zdeněk (N), ANDĚL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.