J. Buncík 71. (p.)
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyňava B na domácím hřišti podlehla týmu z Osova


Branky


71. J. Buncík (p.) - 41. M. Poluk , 55. J. Hošťálek
0

Osov se v jarní části sezony zvedl a zápasy tomuto týmu vychází. V minulém kole Osov hrál na hřišti Chyňavy a domácí tým porazil výsledkem 1:2 . Díky těmto dalším třem bodům se Osov v tabulce přiblížil na rozdíl třech bodů čtvrtému týmu v tabulce Chyňava B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osov herně přehrál tým Chyňava B

Utkání na hřišti Chyňavy zahájil úvodním hvizdem pan rozhodčí Jiří Tichý. Hosté z Osova se na začátku hry ujali balonu a domácí tým herně přehrávali. Po chvilce se hra vyrovnala a oba týmy se dostávaly do gólových šancí, žádná branka ale v úvodu prvního poločasu nepadla. První branka zápasu a jediná branka prvního poločasu padla až ve čtyřicátéprvní minutě, kdy se po přihrávce Jakuba Bábíčka trefil tvrdou a přesnou střelou hráč s číslem 7 Marek Poluk. Do konce poločasu se další větší šance ani na jedné straně neobjevila a tak pan rozhodčí mohl po čtyřicetipěti minutách ukončit první poločas. Do šaten se o přestávce odcházelo za stavu 0:1 .

Druhý poločas nabídl čtyři žluté karty a dvě branky

Do druhého poločasu oba soupeři nastupovali s chutí vybojovat tři body. Na začátek druhého poločasu hosté střídali, hráče s číslem 3 Pavla Pepřicu nahradil jeho kolega Robert Plicka s číslem 14 . Hra byla i v tomto poločase spíše vyrovnaná, i když více se dařilo hostům. Další branka padla v padesátépáté minutě do sítě domácích, za záda brankáře Ondřeje Grygara se trefil kapitán hostů s číslem 11 Jan Hošťálek. V padesátéosmé minutě si při obraně nedovoleně počínal hráč číslo 10 z Osova Jaroslav Kubrycht a od pana rozhodčího si tak vysloužil první žlutou kartu zápasu. Domácí potom dvakrát za sebou střídali, v šedesátéprvní minutě Luboš Kosprd s číslem 11 opustil hřiště a místo něj nastoupil hráč s číslem 9 Patrik Vlček a v šedesátétřetí minutě vystřídal hráče s číslem 10 Martina Husáka hráč s číslem 4 Martin Kšír. Pár minut poté se opět faulovalo, Jakub Bábíček z Osova od rozhodčího dostal žlutou kartu za faul na Martina Čermáka, ten musel hned po faulu střídat, místo něj na hřiště nastoupil hráč s číslem 12 Miroslav Krmenčík. Hned po rozehrání hry musel rozhodčí opět tahat z kapsy kartu, v šedesátéosmé minutě ji obdržel Vít Veselý z Osova. Poslední branka zápasu padla v sedmdesátéprvní minutě, za domácí se trefil Jan Buncík s číslem 3 a ve stejné minutě se jestě střídalo na straně hostů, z hřiště odešel Jan Šmejkal a nahradil ho Jakub Chvojka. V sedmdesátéšesté minutě naposled střídali hosté, odešel hráč Jaroslav Kubrych a přišel Jan Rajský. Minutu potom pan rozhodčí vytáhl naposledy žlutou kartu, tentokrát pro hráče domácího týmu Jiřího Hakla. Domácí ještě jednou do konce zápasu vystřídali, v osmdesátéčtvrté minutě odešel z hřiště Josef Husák a nahradil ho Zdeněk Steiner. Po devadesáti minutách rozhodčí zápas ukončil za stavu 1:2 a hosté si tak odvezli cenné tři body. 



Ohlasy k zápasu



SK Osov
Hráč Jakub B.: Hráli jsme velmi dobře, škoda těch žlutých karet. Vyhráli jsme na hřišti těžkého soupeře, ale zvládli jsme vyhrát. Příští tžden nás čeká poslední zápas na domácím hřišti proti týmu ze Zdejciny, tak snad se na něj připravíme stejně dobře jako na zápas proti Chyňavě.



Sestavy


SK Chyňava B
O. Grygar [-] - T. Trávnička [-] , R. Lepič [-] , M. Čermák [-] (67. M. Krmenčík [-] ) - L. Jelínek [-] , J. Hakl [-] , J. Buncík [-] - L. Kosprd [-] (61. P. Vlček [-] ) - M. Husák [-] (84. Z. Steiner [-] ) , M. Lhoták [-] , M. Husák [-] (63. M. Kšír [-] )

SK Osov
Z. Jaroš [-] - P. Procházka [-] , V. Veselý [-] , P. Pepřica [-] (46. R. Plicka [-] ) , J. Kubrycht [-] (76. J. Rajský [-] ) - J. Hošťálek [-] , J. Bábíček [-] , T. Prokeš [-] , J. Šmejkal [-] (71. J. Chvojka [-] ) - M. Poluk [-] , J. Hošťálek [-] -

ŽK: 77. J. Hakl - 58. J. Kubrycht , 67. J. Bábíček , 68. V. Veselý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TICHÝ Jiří - KRBEC Karel (N), PROCHÁZKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.