6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.06.2016 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdyně udělala důležitý krok za udržením


Branky


20. K. Šmejkal , 33. K. Šmejkal , 44. K. Šmejkal , 66. T. Pergl , 69. T. Pergl , 71. J. Iha
0

Po prvním barážovém zápase je téměř rozhodnuto, Kdyně má velkou šanci udržet 1.A třídu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

One man show Karla Šmejkala

V prvním barážovém zápase měli výhodu domácího hřiště fotbalisté Kdyně a snažili se ji využít od úvodních minut. V jejich hře se ale objevovali nepřesnosti, bylo vidět, že nervy budou hrát v tomto zápase velkou roli, hrálo se opravdu o hodně. Hosté se snažili vnutit svému soupeři svoji hrou založenou na rychlých přihrávkách, domácí se ale nenechali vyvést z míry. Po nevýrazné čtvrthodince se konečně začalo něco dít. Hráči Kdyně zjednodušili kombinaci, nakopávali míče na své vysoké záložníky, kteří vytvářeli prostory pro své útočníky. Ve 20. minutě se poprvé měnilo skóre a byli to právě domácí, kdo se dostal do vedení. O branku se postaral kanonýr Karel Šmejkal, který si tak otevřel svůj střelecký účet, zdaleka to ale nebyl jeho poslední zásah. Hosté byli inkasovanou brankou trochu zaskočení a nechali domácí diktovat tempo zápasu. Ti byli na koni, netrvalo dlouho a zdvojnásobili své vedení. Byl to opět aktivní Karel Šmejkal, kdo se ve 33. minutě střelecky prosadil a zařídil tak svému týmu vedení 2:0. Do konce poločasu přidali domácí ještě jednu branku a byl to kdo jiný než Karel Šmejkal, který tak zkompletoval svůj hattrick a zařídil svému týmu skvělou výchozí pozici do druhé půle.

Domácí přidali další tři branky

Do druhého poločasu vstoupili hráči Újezda s vědomím, že nemají co ztratit. Snažili se zatlačit svého soupeře a měli i nějaké šance ke skórování, dnes jim ale prostě nebylo přáno. Domácí si v poklidu kontrolovali tříbrankové vedení a otěže zápasu měli ve svých rukou. V 66. minutě navíc přidali čtvrtou branku, o kterou se postaral skvěle hrající Tomáš Pergl, který je v týmu na hostování z Kolovče, se kterou se Dlouhý Újezd do posledního kola pral o místo v baráži. O tři minuty později přidal ten samý hráč druhou branku a s hostujícími fotbalisty to vypadalo hodně zle. O další dvě minuty přidal poslední hřebíček do rakve Jaromír Iha a upravil skóre na 6:0. Hráči Dlouhého Újezda se do konce zápasu už na nic nezmohli, odnesli si tedy do odvety těžkou porážku a jejich naděje na postup se téměř rozplynuly. Pořád ale ještě není rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


SK Kdyně 1920
Vladimír Trumpeš: Začátek byl trochu nervózní, hlavně z naší strany, ale důležité bylo, že se nám podařilo rychle vstřelit branky. To bylo asi rozhodující, výsledek pak už mluví za vše. To co se nám celou sezonu nedařilo, jsme dnes zvládali bez problémů. Je to ale jen první krůček k tomu, abychom se udrželi.

TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ondřej Bučan: Soupeři dnes vyšlo vše, na co sáhl. Snažili jsme se hrát náš klasický kombinační fotbal, domácí ale hráli jednoduše, nakopávali míče na vysoké střední záložníky, kteří prodlužovali míč dopředu a my jsme na to nedokázali reagovat. Výsledek je pro nás krutý, vyhrát jsme si určitě nezasloužili, ale dostat 6 branek také ne.



Sestavy


SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - L. Výškrabka [-] , J. Iha [-] (72. D. Hula [-] ) , R. Mathauser [-] (68. J. Koutník [-] ) , M. Janeček [-] - K. Forst [-] , M. Výškrabka [-] , K. Hamor [-] (80. K. Knauer [-] ) , M. Džugan [-] - K. Šmejkal [-] , T. Pergl [-] (76. M. Trumpeš [-] )

TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - J. Švábek [-] , P. Houda [-] , L. Zeman [-] , M. Stoklasa [-] - P. Roháč [-] , V. Zeman [-] , M. Gitta [-] , P. Földeši [-] - L. Gitta [-] , T. Landrgott [-]

ŽK: 28. R. Mathauser , 71. J. Iha , 75. L. Výškrabka .
Hráči zápasu: T. Pergl , K. Šmejkal .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Mazán Jan - Roman Bína, Miroslav Pena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.