2:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.06.2016 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou poločasů nakonec vyzněl lépe pro hosty


Branky


0

Pro oba týmy šlo o velmi důležité utkání. První zápas vždy hodně napoví. Před domácími stála nelehká úloha, přece jen proti nim stojí devátý tým Okresního přeboru. Ale barážový zápas je něco jiného než liga, zde není místo pro chyby, rozhoduje aktuální forma a odhodlání. Nakonec šlo o zápas dvou poločasů. Po prvním to vypadalo, že o vítězi je rozhodnuto. Po tom druhém byly ve hře zase oba týmy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii hostů

Do zápasu vstoupili o něco lépe hosté. Možná se projevila síla týmu z vyšší soutěže nebo nervozita domácích. Radkovice drželi míč a diktovali tempo hry. Úvodní branku utkání viděli diváci už v 16. minutě. K volnému přímému kopu od rohu vápna se postavil hostující kapitán Pavel Vlček a o tyčku poslal míč do brány. I nadále měli územní převahu hosté. Až postupem času se do hry začali dostávat domácí. Avšak i druhá branka v zápase patřila hostům, když z jedenácti metrů propálil vše, co mu stálo v cestě, Václav Brada. Po tomto gólu domácí pochopili, že takle to nepůjde, přeřadili na vyšší rychlostí stupeň. K videní tak byl fotbal ve velkém tempu. Domácí se dostali i do několika zajímavých příležitostí. V bráně hostů však byl pozorný Konstantin Levý a hosté tak stále drželi čisté konto. Když už se očekával poločasový hvizd, poslal geniální přihrávku Vacláv Brada a Jiří Horský se řítil sám na brankáře, a zkušeně placírkou podél brankáře skóroval. Po poločase to tak vypadalo, že o vítězi je rozhodnuto.

Aktivita domácích

Střížovičtí museli mít v kabině asi pořádně horko, výkon z první půle ani trochu nepřípomínal to, co by chtěli hrát. Do druhé půle tak šli stím, že se musí zlepšit. Začalo se jim dařit držení míče i přesnější kombinace. Navíc vzhledem k velmi horkému počasí byla důležitá i kondice a tu měli očividně domácí dobrou. Znovu přicházely šance, ale žádnou nedokázali proměnit. Dlouho to tak vypadalo, že zápas skončí pro domácí velmi nepřiznivě. Čím víc se blížil konec zápasu tím víc bylo vidět na hráčích jak moc by chtěli s výsledkem něco udělat. Až přišla 75. minuta, kdy domácí prolomili smůlu a nádhernou ranou z pětatřiceti metrů vymetl všechny pavučinky Martin Houdek. Domácí najednou viděli že to jde, najednou jich bylo plné hřiště. Hosté však bránili pozorně. Další důležitý okamžit zápasu pak přišel až v 88. minutě, kdy rozhodčí zapískal pokutový kop. K němu se postavil Vilém Běhálek. S jeho pokusem si však Levý poradil, naneštěstí pro hosty však vyrazil míč zpět k Běhálkovi a ten se napodruhé nemýlil. Zápas tak skončil 2:3. A odveta tak je ještě stále otevřená a určitě se máme na co těšit. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střížovice
Roman Klíma (TJ Střížovice): "Fotbal byl vyloženě napjatý, šance byli na obou stranách. Po poločase to bylo 3:0. Pak jsme přece jen zabrali a dokázali snížit. Před druhým zápasem je postup stále otevřený."

TJ Sparta Radkovice
Jan Kydlíček (vedoucí mužstva TJ Radkovice): "Začali jsme dobře, v poločase jsme vedli 3:0. Pak soupeř dokázal snížit. Odveta bude ještě těžká."



Sestavy


TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - M. Nováček [-] , V. Běhálek [-] , M. Houdek [-] , J. Šilhánek [-] (87. J. Doležal [-] ) , J. Volf [-] , R. Klíma [-] (45. P. Šašek [-] ) , J. Průcha [-] , V. Volf [-] , V. Houdek [-] , P. Valeš [-] (82. J. Hrubý [-] )

TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - M. Brada [-] , T. Kučera [-] , Z. Bultas [-] (35. J. Horský [-] ) , D. Vondra [-] (68. J. Janeček [-] ) , M. Hohlberger [-] (86. T. Berka [-] ) , V. Brada [-] , P. Němec [-] , P. Vlček [-] , M. Velich [-] , F. Březina [-]

ŽK: 30. V. Houdek , 81. J. Průcha - 73. M. Brada , 79. M. Velich .
Místo: Střížovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.