Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Béček rozhodl v závěru Měřín


Branky


0

Zápas dvou týmů ze špičky tabulky rozhodl Měřín B v samém závěru a připsal si výhru nad Bohdalovem B 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalov B vyhrál první poločas

Do zápasu domácí nastupovali s cílem odčinit prohru z minulého zápasu. Začali aktivněji, což se potvrdilo gólovou akcí  v 12. minutě. Po pravé straně se uvolnil Jonáš a centrem našel nabíhajícího Judu, který svým důrazem protlačil pomocí hostujícího obránce míč za záda hostujícího gólmana - 1:0.

 

Po vstřelené brance se ovšem hra vyrovnala a Bohdalov začal být aktivnějším než tomu bylo doposud. Hosté si vytvořili tlak a přes domácího obránce našli přihrávkou mezi vápnem a penaltou hostujícího útočníka Pavla Neumana, který se nemýlil a srovnal tím skóre zápasu na - 1:1.

 

Hůře bylo ještě v 35. minutě, kdy se domácí obrana nedohodla na ofsajdové pasti a nechala osamoceného Pokorného, který s přehledem zakončil a otočil tím průběh zápasu na - 1:2 pro hostující hráče z Bohdalova.

 

Do konce poločasu se již dohrávalo. Pěkné akce byly k vidění na obou stranách, ale žádná z nich nerozjásala ani jedno muzstvo. Za tohoto stavu se šlo do kabin. 

Béčko Měřína otočilo zápas střídajícím Pospíchalem

Po důrazné rozmluvě v kabině domácí nastoupili s cílem srovnat a otočit zápas na svoji stranu a uhrát na domácí půdě všechny tři body. Domácí od začátku druhé půle začali aktivněji než soupeř z Bohdalova a byli to oni, kdo převzal otěže zápasu.

 

Z toho pramenilo srovnání na 2:2, když domácí Chaloupka po rohovém kopu prostřelil vše co mu stálo v cestě. Na světelné tabuli svítila 64. minuta.

 

Netrvalo dlouho a po další hezké šanci byl ve vápně faulován domácí Juda. Nabídnutou penaltou ovšem domácí Sýkora pohrdnul a trestuhodně neproměnil.

 

Oživení hry přinesl střídající domácí hráč Pospichal, který také v 76. minutě skóroval a otočil tím průběh zápasu na stranu domácích hráčů - 3:2.  

 

Bohdalov nesložil zbraně a stále se snažil o vyrovnání. Avšak proti byla buď domácí obrana nebo výborně chytající gólman Hladik.

 

Poslední šanci na srovnání zápasu měli hráči Bohdalova v 91. minutě, ale proti byl opět Hladík, který si s hlavičkou hostujícího hráče snadno poradil. Následně na to rozhodčí Žilka ukončil hvizdem utkání. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Musím pochválit tým hostů za předvedený výkon a bojovnost. Jsem rád, že kluci v druhé půlce zabrali a nenechali si vzít domácí body. Děkuji celému týmu za předvedený výkon a chuť po vítězství.

Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman: My jsme byli lepší v prvním poločase, soupeř ve druhé půli.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
J. Hladík [-] - D. Hrůza [-] , P. Jůda [-] (89. Š. Král [-] ) , M. Sýkora [-] , D. Jonáš [-] , S. Bartušek [-] (66. P. Pospíchal [-] ) , K. Smejkal [-] (87. I. Balázs [-] ) , L. Řezníček [-] , P. Chaloupka [-] , D. Horák [-] , P. Král [-] (46. J. Necid [-] )

Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - O. Chalupa [-] , L. Zmeškal [-] , V. Novák [-] , R. Pejchal [-] - J. Vytlačil [-] , P. Neuman [-] , V. Pokorný [-] , L. Novotný [-] (70. J. Švoma [-] ) - L. Šerejch [-] (60. F. Boháček [-] ) , O. Prokeš [-] (75. P. Fabík [-] ) -

ŽK: 29. L. Novotný , 32. J. Vytlačil , 40. L. Šerejch , 85. V. Pokorný .
Hráči zápasu: P. Chaloupka .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŽILKA Jan - BAČÁK Petr (N), ŠIMEK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.