1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 14:30

11.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnice prohrála i v Humpolci


Branky


0

V rámci jedenáctého kola zavítala poslední Jemnice na půdu pátého Humpolce, a ačkoliv se hra 1. FC Jemnicka zlepšuje tak na vítězství to pořád nestačí. Pokud se bude chtít Jemnice zachránit, měla by ale zabrat, jelikož propast se prohlubuje.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomovič rozhodnul o výhře už v první půli

Celý první poločas byl velice vyrovnaný. Oba týmy si vytvořili asi tak dvě vážnější šance, ze kterých se podařilo skórovat jen domácím. V jednatřicáté minutě poslal domácí do vedení Ondřej Tomovič. Po gólu jakoby byli oba týmy paralyzovány a přestali si vytvářet šance. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0.

 

Ve druhém poločase se stav neměnil

Do druhého poločasu naskočili hosté s viditelnou touhou srovnat skóre. Oba útočníci hostů Morkus i Axman se dostali do šancí, ale skórovat se jim nepovedlo. Naopak od šedesáté minuty se do hry vrátil Humpolec a Kopeček musel několikrát zachraňovat svůj tým. Další gól už v Humpolci nepadl a domácí tak zvítězili 1:0.

 



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Ján Kubík: S Jemnicí jsme odehráli vyrovnaný zápas, ve kterém jsme předvedli dobrý výkon. Zápas rozhodla jen jedna branka, i když si myslím, že jsme jich mohli a měli vstřelit více.

1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl: Bohužel musíme zkousnout další porážku. Celkově jsem ale spokojený se zlepšením naší hry. Byl to vyrovnaný zápas, ve kterém mohli vyhrát oba týmy, my měli bohužel o něco méně štěstí. Musíme si z tohoto zápasu vzít všechna pozitiva a soustředit se na další zápas.



Sestavy


AFC Humpolec
M. Páša [-] - P. Fikar [-] , D. Alt [-] , D. Procházka [-] , T. Kopic [-] - J. Prokop [-] , D. Maršík [-] , M. Podoba [-] (80. J. Skryja [-] ) , D. Šerý [-] - F. Kubíček [-] (54. D. Kříženecký [-] ) , O. Tomovič [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , T. Bastl [-] , M. Máca [-] , J. Rejthar [-] - P. Nevrkla [-] (73. M. Hošek [-] ) , P. Tesař [-] , M. Netrda [-] , S. Křivánek [-] - L. Morkus [-] , O. Frečka [-] (29. M. Axman [-] ) -

ŽK: 53. T. Bastl , 59. J. Rejthar .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - DVOŘÁK Jan, HOLUB Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.