Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 15:30

7.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsné vítězství Žďáru


Branky


0

Domácí se dostali po dvacetipěti minutách do dvoubrankového vedení. Hosté do poločasu snížili. Žďár na počátku druhé půle znovu odskočil na dvoubrankový rozdíl. Holešov sice snížil, ale navíc se už nezmohl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žďár přivítal Hollešov na svém hřišti a velmi těsným rozdílem vyhrál. Od úvodního hvizdu arbitra Žďár utkání kontroloval, a hlavně z krajních prostorů byli domácí pro hosty nejvíce nebezpečni. Do vedení  šel Žďár ve 21. minutě, kdy Sodomka dorazil do branky vyraženou Nedvědovu pumelici - 1:0. O tři minuty později zvyšoval na dvoubrankové vedení Vopršal, ke kterému propadl centr zlevé strany - 2:0. Holešov korigoval čtyři minuty před odchodem do kabin, když na zadní umístil hlavičku do sítě Marek - 2:1.

 

Vstup do druhého dějství měl lepší Žďár, když centr Veselého umístil Vopršal hlavou do sítě - 3:1. Z dvougólového vedení se však domácí soubor dlouho netěšil. Jejich brankář Jícha vyrobil kiks a Křenek snižoval na rozdíl jediné branky - 3:2 a drama bylo na světě. Holešov si poté sice vytvořil optickou převahu, ale do vyložené příležitosti jej však domácí  defenzíva nepustila. Holešov díky prohře nadále zůstává na předposledním místě tabulky. Žďár okupuje příčku třináctou.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Vladimír Hekerle (trenér): Rozhodlo to, že jsme k zápasu tentokrát přistoupili úplně jinak, než k předchozím utkáním. Bylo to pro nás velice těžké, ale jsem rád, že jsme tři body dokázali získat. Přesto je na naší hře pořád co zlepšovat. Mohlo to být daleko jednodušší, zbytečně jsme si to sami zkomplikovali. Zdroj: http://zdarsky.denik.cz/fotbal_region/okresni-derby-ovladla-jednoznacne-bystrice-20160919.html




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Jícha [-] - P. Machatka [-] , M. Vomela [-] , M. Veselý [-] , P. Ločárek [-] , Š. Wasserbauer [-] - R. Sodomka [-] (79. L. Trojánek [-] ) , J. Mašek [-] (73. D. Russ [-] ) , J. Nedvěd [-] , J. Bureš [-] - M. Vopršal [-]

SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Bačík [-] , M. Olša [-] , V. Matulík [-] , J. Chudárek [-] , P. Polomík [-] (79. J. Beránek [-] ) , L. Marek [-] , J. Křenek [-] , M. Roubalík [-] (56. A. Lomaka [-] ) , M. Charuza [-] , M. Palík [-] (68. P. Hlobil [-] )

ŽK: 25. R. Sodomka , 87. M. Vopršal - 34. V. Matulík , 43. M. Olša .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Tomanec Josef - DOHNÁLEK Jan, MAYER Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.