M. Paul 11.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

18.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičín rozhodl v závěrečné desetiminutovce dvěma góly


Branky


11. M. Paul - 19. P. Švach , 80. T. Kocián , 87. P. Švach
0

Po remízovém poločasu, rozhodl Slavičín o zápase v poslední desetiminutovce dvěma přesnými zásahy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání měli převahu hosté ze Slavičína. kteří ze standardních situací nic nevytěžili,  V 11.minutě se po nenápadné akci domácích dostal k míči na malém vápně Paul, který otevřel skóre - 1:0. V 19.minutě se proháčkoval do pokutového Horáček, který byl zastaven jen za cenu faulu. Penaltu  bezpečně proměnil Petr Švach - 1:1. Pak se spíše hrálo do šestnáctky po šestnáctku. Ve 37.minutě jsme mohli jít hosté do vedení, ale Švacha samostatný nájezd zahodil, když brankář jeho pokus vystihl.

 

Druhý poločas začali mírným tlakem domácích. V 54.minutě se skvěle lapil Vypušťák přímák dvacetipěti metrů. Poté zápas upadl do šedi podprůměru, ze kterého vytrhla fandy z letargie 69. minuta, kdy pokus Švachy z úhlu domácí gólman vyrazil na roh. O chvíli později rozezvučela domácí družina levou tyč hostující kasy. Klíčový okamži zápasu přišel v 80.minutě. Kocián se chytře vypálil zpoza šestnáctky a míč zaplul přesně na zadní tyč - 1:2. V 88.minutě pojistil výhru hostů pěkné akci Školníka s Horáčkem, naservíroval Horáček balón jak na zlatém podnosu Petru Švachovi, který pohodlně navýšil skore na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu



FC TVD Slavičín
Milan Otépka (trenér, zlinsky.denik.cz): Úvod nám vyšel, sevřeli jsme domácí, vytvořili si tři slibné šance. Soupeř ale naplnil pořekadlo: Nedáš - dostaneš, a šel do vedení z prvního brejku. Zbraně jsme ale nesložili a po faulu na Horáčka penaltu proměnil Petr Švach. Po změně stran nás domácí sevřeli, dvacet minut se bojovalo o každý metr a balon. Když domácí trefili tyč a nedali vyloženou šanci, udeřili jsme my - nechytatelná byla Kociánova křižná střela. Zaslouženou výhru jsme pečetili v závěru po kombinaci Školníka s Horáčkem a přesné trefě Švacha. Jsme hlavně za kluky rád, že jsme vyhráli. Důležité to ale bude potvrdit doma s Velkou Bíteší.



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
J. Konvalina [-] - R. Švarc [-] , L. Hrazdílek [-] , P. Horáček [-] - J. Fukal [-] , J. Čermák [-] , K. Veselý [-] , M. Blahoudek [-] , L. Fiedler [-] (83. p. Kučera [-] ) - J. Landšperský [-] , M. Paul [-] -

FC TVD Slavičín
S. Vypušťák [-] - O. Školník [-] , T. Švach [-] , J. Lukaštík [-] , V. Kalus [-] (60. M. Goňa [-] ) , L. Mezírka [-] , P. Kříž [-] , P. Švach [-] (90. D. Zvoníček [-] ) , D. Horáček [-] , T. Kocián [-] , P. Elšík [-]

Počet diváků: 230. Rozhodčí: GALÁŘ Jakub - MOŽÍŠ Dušan, VONDRYSKA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.