Blatnice si v Lipníku zastřílela


Branky


41. V. Krotký , 81. L. Žák - 14. M. Sova , 50. M. Doležal , 59. J. Šimek , 67. M. Sova , 75. M. Sova , 86. J. Šimek
0

Díky skvělému druhému poločasu zvítězili vysoko fotbalisté Blatnice na půdě nováčka z Lipníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Lipník poslední svá dvě utkání vyhrál a svoji dobrou formu tak chtěl prodat proti Blatnici, která ale také prožívá dobré období, protože jejich jediná porážka se urodila hned v prvním kole. V dalších čtyřech zápasech pak již Blatnice bodovala. Začátek zápasu byl poměrně vyrovnaný, žádný z týmů si nevytvořil vyloženou šanci. Ve 14. minutě se však hostům podařilo skórovat Milanem Sovou a tím zahájit svoji suverenitu -0:1. V následujících minutách hráči domácích často chybovali a nechávali tak míč více u nohou hostů. Před koncem 1. poloviny se však Lipník dokázal postavit na nohy a Vladimír Krotký vstřelil branku 1:1.

Hosté si otevřeli střelecký koncert

Druhý poločas to šlo už od počátku s domácími z kopce. V 50. minutě se trefil Milan Doležal -1:2, devět minut po něm se trefil Jakub Šimek -1:3. Po dalších osmi minutách lovil brankář domácích opět míč ze svojí brány, o který se postaral opět Milan Sova -1:4. a šest minut po tom opět Milan Sova zaznamenal hatrick a bylo to již 1:5. Hosté si vytvořili náskok, který už byl pro domácí nedosažitelný. V 81. minutě sice domácí dokázali snížit Luďkem Žákem na 2:5, ale za pět minut znovu prohrávali znovu o čtyři góly. Na konečných 2:6 upravil svou druhou brankou Jakub Šimek.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Zasloužené vítězství hostů. Nám se dnes nedařilo nic. Musíme zase spadnout na zem a vrátit se k naší bojovnosti.

SK Blatnice
Šabatka Marek, hráč: První půle byla vyrovnaná. Druhá půle byla jasně v režii Blatnice.



Počet diváků: 130. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - NEUMANN Jaroslav, TRETERA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.