L. Rygl 75.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov doma pouze remizoval


Branky


75. L. Rygl - 7. J. Kolman
0

Fotbalisté Chlístova nenavázali na minulou výhru z Lipníku a vybojovali alespoň jeden bod proti Přibyslavicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli brzy do vedení

V devátém kole podzimní části soutěže sehrál Chlístov na domácím hřišti utkání s mužstvem z Přibyslavic. Do utkání vstoupili lépe hosté, kteří začali důrazněji, byli rychlejší v přebírání míčů a lépe kombinovali.  Toto se jim vyplatilo a již v 7. minutě šli do vedení gólem Jana Kolmana, který zůstal neobsazen ve velkém vápně a s velkou lehkostí uklidil míč do prázdné branky, kdy k tomuto jej vyrazil Belvončík při likvidaci předchozí střely -0:1. Ani po této brance domácí nezařadili na vyšší rychlostní stupeň a soupeř byl v poli po celou první polovinu více vidět. Brankové příležitosti však diváci viděli pouze sporadicky. Pokud se již některé mužstvo dostalo do zakončení, tak se jednalo pouze o náznakové šance, jejichž zakončení směřovalo vedle branek, a nebo je s velkou lehkostí likvidovali oba golmani. Do kabin šli tedy hráči Přibyslavic s jednobrnkovým náskokem.

Lukáš Rygl alespoň vyrovnal

Druhý poločas začali domácí o hodně lépe a s větším nasazením jako první. V první čtvrthodině si vytvořili územní převahu, kdy se hrálo většinu času na soupeřově polovině. Vypracovali si několik šancí s možností vyrovnání, ale koncovka z jejich strany byla velmi žalostná a vsítit branku se jim nepodařilo. V další části zápasu se hosté opět osmělili a hru vyrovnali. Čtvrt hodiny před koncem však vyprodukovali velkou chybu, kdy obránce hostů špatně zahrál malou domů. Míč prošel kolem golmana směrem do branky, který dobíhal Lukáš Rygl a dopravil jej za brankovou čáru -1:1. Hosté se ještě snažili brance zabránit, ale pomezní rozhodčí jednoznačně dal signál hlavnímu rozhodčímu, že míč byl již celým objemem v brance. Šťastnou brankou tedy domácí srovnali skóre. V poslední čtvrthodině obě mužstva mohly ohrozit branku pouze s nařízených přímých volných kopů ze střední vzdálenosti. Všechny pokusy na obou stranách však končily daleko mimo branku a brankaři nemuseli ani zasahovat.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Zápas tedy možno hodnotit jako zápas dvou rozdílných poločasů, kdy v prvním byl lepším mužstvem soupeř a ve druhém jsme měli více ze hry my. Dělba bodů v tomto zápase je tedy zasloužená. Tentokrát není možné ani z našeho mužstva vyzdvihnout nějakého hráče, který by nad ostatními vyčníval. Všichni podali standardní výkon a nikdo k tomuto nepřidal nic navíc.
V prvním poločase jsme byli lepší. První polovina druhého poločasu patřila domácím, kteří nás k ničemu nepustili. Zbytek poločasu Nechám bez hodnocení.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - M. Kuchařík [-] , J. Pokorný [-] , J. Uhlíř [-] , D. Brestovský [-] (46. L. Smolík [-] ) - Z. Nováček [-] , L. Hrbáček [-] , T. Kuchařík [-] (80. M. Patočka [-] ) - L. Rygl [-] , M. Svoboda [-] , Z. Šaman [-] (46. M. Rygl [-] ) -

TJ Sokol Přibyslavice
M. Čejka [-] - M. Karafiát [-] , M. Kopeček [-] , I. Samek [-] (69. T. Čermák [-] ) , J. Skrobikowski [-] - L. Matějek [-] , P. Šárka [-] , V. Škorpík [-] , R. Hruška [-] - L. Lopatář [-] , J. Kolman [-]

ŽK: 60. J. Uhlíř , 64. D. Brestovský , 80. M. Rygl - 34. M. Karafiát , 89. J. Kolman .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - KLEIN Dušan, RENÁT Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.