Rezerva otrokovické Viktorie znovu nadělovala, tentokrát kosteleckému Moravanu


Branky


37. L. Juhas , 72. J. Gojš , 84. V. Zach , 89. L. Křivánek
0

Rezerva otrokovické Viktorie v posledních zápasech nastupuje hodně posílena o fluktuanty z třetiligového týmu a nejinak tomu bylo i v Kostelci u Holešova. Domácí tým ale poměrně dlouho držel s mladíky krok a odpadl až v závěru tohoto duelu. Hosté tvrdě trestali chyby v domácí defenzívě a znovu dokázali, že to s postupem do vyšší soutěže myslí letos velmi vážně. Zajímavá je i střelecká potence otrokovických fotbalistů, kteří za pět utkání  nastříleli úctyhodných 26 branek, což je průměr pět branek na zápas a navíc inkasovali pouze jedinou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla jediná branka

Rezerva třetiligové Viktorie Otrokovice dál válí. Tentokrát si nejproduktivnější tým soutěže podal Kostelec u Holešova. Skóre otevřel ve 37. minutě Juhás, jenže v dalším průběhu domácí drželi jednogólové manko. Až v 72. minutě přidal druhou branku Goiš. V poslední desetiminutovce pak Zach s Křivánkem přidali další dvě branky. "Hosté prokázali svou herní kvalitu, kterou potvrdili čtyřmi vstřelenými brankami. Musím ale říci, že jsme je 70. minut trápili naší pozornou obranou. Po druhé obdržené brance jsme již hru více otevřeli, Otrokovičtí nás po našich chybách ještě 2x potrestali. Pozitivní z naší strany je, že jsme většinu zápasu dokázali vzdorovat mnohem lepšímu a běhavějšímu mužstvu, ke konci nám už ale síly docházeli. Rozdíl mezi našimi hráči a hráči MSFL byl viditelný. Škoda, že se nám do 70. minuty nepodařilo vyrovnat, zápas se klidně mohl vyvíjet jiným způsobem", hodnotí duel fotbalista Moravanu Tomáš Marek. Hosté ve druhém poločasu dokázali trestat chyby domácích a nakonec vstřelili čtyři branky. "Pomohl nám gól na 1:0 zhruba po půl hodině hry, kdy jsme se po nějakých náznacích šancí se dokázali prosadit a dát důležitou branku před koncem prvního poločasu. Domácí navíc hráli dobře v  defenzívní činnosti zhruba tak do 70. minuty, kdy jim ale už došel dech a poté jsme se dostávali do rychlých protiútoků, ze kterých přišly naše další tři branky", vidí duel v Kostelci u Holešova nejlepší kanonýr soutěže Lukáš Křivánek.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Dokázali jsme se soupeřem držet krok skoro 70 minut, hráči z MSFL byli znát, nás sráželi chyby v defenzívě a v závěru jsme inkasovali další zbytečné branky.

FC Zlínsko B
Lukáš Křivánek, hráč: Myslím si, že zaslouženě si odvážíme 3 body. Domácí v závěru nevydrželi ze silami, nám pomohla úvodní branka a v závěru jsme svoji výhru ještě potvrdili.



Počet diváků: 105. Rozhodčí: DOKOUPIL Tomáš - BRŠLICA Pavel, ZAKOPAL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku