2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

9.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr se na výhru pořádně nadřel


Branky


0

Hodonín se ujal vedení na začátku druhé půle, ale vemi brzy o vedení přišel. Dvacet minut před koncem o výhře rozhodl zkušený Polach. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí Hodonín nastoupil na svém domácím hřišti proti Břeclavi. Hodonín se rozjížděl v zápase velice pomalu, a úvodních patnáct minut nabídlo oťukávání z obou stran. Poprvé zahrozil Hodnín po trestném kopu Polácha, když na zadní tyči mířil Šturma těsně vedle branky. Břeclav odopvěděla stejnou mincí, ale hlavičku kanonýra Smejkala vyrazil na roh brankář Petráš. Břeclav se pak stáhla a domácí družina získala navrch. Exligista Polách pálil těsně nad. Šturma po přetaženém centru neseřídil správně svá mířidla. Rána Bartoše z osmnácti metrů našla připraveného Kunického. Neuspěl ani nejlepí střelec soutěže Masaryk. V závěru prvního dějství střela domácího Šturmy skončila na břevně. 

 

Po přestávce se Hodonín konečně dočkal vedoucí branky, když Holešínský tvrdou střelou na zadní tyč rozjásal domácí fandy - 1:0. O chvíli později odcentroval Polach na hlavu Konečného, který rozezvučel jen tyč. A přišel zákonitý trest. V 54. minutě ještě Petráš dokázal vyrazit ránu Musila, ale na dorážku Simandla už nestačil - 1:1. Hodonín byl nadále ale lepším týmem. V 65. minutě vytáhl skvostným zákrokem Kunický výstavní střelu Polácha. Rozhodující okamžik přišel dvacet minut před koncem, když Polách s pomocí teče hostujícího obránce rozvlnil síť hostujcí branky - 2:1. Vedení domácích mohl pojistit v 77. minutě Paděra, ale Kunického z penalty nepokořil. Hodonín se v koncovce zápasu obával o výsledek, ale těsnou výhru už uhájil. Břeclav navíc ani moc nebezpečná nebyla. 



Ohlasy k zápasu


FK Hodonín
František Komňacký (trenér): Celkově jsme vyhráli zaslouženě, ale velkou radost z výkonu nemám. Toto mužstvo má na víc než se takto v domácím zápase protrápit ke třem bodům. Zdroj: http://hodoninsky.denik.cz/fotbal_region/hodonin-zazdil-penaltu-i-sance-breclav-zlomil-golem-polacha-a-vyhral-2-1-20161001.html

MSK Břeclav
Bohumil Smrček, trenér: Diváci viděli oboustranně kvalitní utkání, šance měly oba týmy. Hodonín jich měl o něco víc, proto vyhrál Zdroj: http://hodoninsky.denik.cz/fotbal_region/hodonin-zazdil-penaltu-i-sance-breclav-zlomil-golem-polacha-a-vyhral-2-1-20161001.html



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Kyselka [-] , J. Červinek [-] , R. Konečný [-] , P. Fojtík [-] - R. Holešinský [-] , O. Paděra [-] (82. T. Mareš [-] ) , T. Polách [-] , J. Bartoš [-] , Z. Šturma [-] (90. T. Varmuža [-] ) - P. Masaryk [-] (87. P. Dovhanyuk [-] )

MSK Břeclav
D. Kunický [-] - J. Fiala [-] , L. Ianosteac [-] , A. Smejkal [-] , J. Hloch [-] - S. Lapin [-] , R. Svoboda [-] , P. Simandl [-] , D. Presl [-] (74. D. Netopilík [-] ) - C. De [-] , P. Musil [-]

ŽK: 68. P. Fojtík - 28. L. Ianosteac , 59. D. Presl .
Počet diváků: 485. Rozhodčí: Nejedlý Tomáš - MIČKA Adam, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.