0:2
(0:2)
9. P. Masaryk
26. Z. Šturma (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

16.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr z Hodonína přezimuje po výhře v čele se šesti bodovým náskokem


Branky


9. P. Masaryk , 26. Z. Šturma (p.)
0

Hodonín rozhodl o své výhře dvěma přesnými zásahy už v první půlhodině zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodonín se ve Staré Říši zkušeně vypořádal jak s nepříjemnými klimatickými podmínkami, těžkým podmočeným terénem a houževnatým soupeřem. Favorit cestu za čtrnáctou výhrou v sezóně začal už po devíti minutách, kdy kapitán Šturma přesně přihrál bombarďákovi Masarykovi a ten neměl s brankářem slitování - 0:1. Ve 26. minutě se dostal lídr soutěže už do dvoubrankové trháku, když byl ve vápně domácích faulován Holešínský a penaltu s klidem pistolníka divokého západu proměnil Šturma - 0:2. Domácí to ale nezaskočilo, a byli nebezpeční. Své tutovky však nezužitkovali. Plichta, Rygel a Vacek neprokázali hlad po gólech. 

 

Po přestávce se odehrávala na hřišti hlavně taktická bitva. Stará Říše sice neházela flintu do žita a snažila se bojovat. Hrála na riziko, ale ani dlouhé nákopy a několik závarů před hodonínskou klecí kontaktní branku a tím i zdramatizování zápasu nepřinesly. Hosté zkušeně a taktickou hrou zápas dovedli do vítězného konce a připsali si další výhru a přezimují tak v čele s šestibodovým náskokem. 



Ohlasy k zápasu



FK Hodonín
František Komňacký (trenér, hodoninsky.denik.cz): S posledním zápasem i celým podzimem můžeme být spokojení. Získali jsme poměrně dost bodů, ani jednou jsme neprohráli. Dvě remízy pro nás sice znamenají menší komplikaci, ale soutěž vedeme a zimovat budeme s náskokem, což jsme samozřejmě chtěli.



Sestavy


FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - V. Dvořák [-] , R. Cipruš [-] , P. Příborský [-] , M. Brnický [-] - J. Vodáček [-] , P. Severa [-] , I. Rygl [-] , M. Pokorný [-] - A. Plichta [-] (70. V. Vácha [-] ) , M. Vacek [-] (58. J. Sobotka [-] )

FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Kyselka [-] , P. Fojtík [-] , J. Červinek [-] , R. Konečný [-] , J. Hesek [-] - J. Bartoš [-] (81. T. Mareš [-] ) , R. Holešinský [-] (86. T. Varmuža [-] ) , O. Paděra [-] , Z. Šturma [-] - P. Masaryk [-] (70. P. Dovhanyuk [-] )

ŽK: 39. R. Cipruš , 73. P. Severa , 78. M. Pokorný - 87. P. Kyselka , 90. M. Petráš .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Buček Vítězslav - PFEIFER Michal, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.