1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2017 16:30

21.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Hodonín doma pouze remizoval


Branky


0

Lídr tabulky šel do vedení ve třicáte páté minutě do vedení, ale to ztratil pět minut po přestávce. Pak už branka nepadla a Tasovice si překvapivě odvážejí bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr z Hodonína hostil v pátek na svém hřišti celek z Tasovic. První půle se odehrávala za trvalé územní převahy domácí ekipy. Domácí fotbalisté měli od samého počátku na svých kopačký´ách častěji balón a hrozili hlavně ze sttandardních situcací. Vyložených šancí však bylo v prvním dějství velmi poskrovnu. Hodonín udeřil pouze jednou, když Šturma našel před hostující brankou kanonýra Masaryka a ten baloon zblízka uklidil do tasovické brány - 1:0. Tasovice do přestávky vážněji zahrozily jen jednou, když Paulův trestný kop skončil na domácí zdi.

 

 

Po půli hosté změnili rozestavění a dočkali poté co, přečkali rohový kop a z následného brejku udeřili, když pět minut po přestávce se zapsal do listiny střelců střídající Fiedler - 1:1. Hodoním po obdrřené brance svého soupeře nadále mačkal, ale jeho převaha byla jalová a přinesla jen nákopy a standardní situace. Centry do vápna však v poklidu sbírali hostující zadáci. Nejblíže ke gólu byl domácí Fojtík, který nejdříve pořádně natáhl hostujícího brankáře přímého kopu a poté z boku orazítkoval spojnici břevna a tyči. Na víc se Hodonínn nezmohl, a postuoně byla jeho snaha křečovitá a Tasovice už překvapivou remízu ubránily. 



Ohlasy k zápasu


FK Hodonín
František Komňacký (trenér, pro hodoninsky.denik.cz): Po takovém zápase se mi těžko hledají slova. Nechybí nám fotbalovost, ale větší odvaha, nadšení, hladovost po vítězství, což mi na hráčích nejvíce vadí. Jestliže se jdou někteří hráči na trávník pouze vyskotačit a na výsledku jim až tolik nezáleží, musí nás to vést k zamyšlení, zda s těmi hráči dál pracovat. Je to pro nás komplikace, velká ztráta. Doma jsme už podruhé zaváhali, což je špatná zpráva. Šance dostat se s Hodonínem do vyšší soutěže se nevdáváme. Výkony, které doma předvádíme, jsou ale natolik špatné, že musíme popřemýšlet o změnách, jež by tým nastartovaly.

TJ Sokol Tasovice
Miroslav Steinhauser (trenér, hodoninsky.denik.cz): Vydolovali jsme bod po heroickém výkonu. Na kluky jsem pyšný. Zápas odmakali, cesta domů bude veselá.



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Kyselka [-] (61. T. Mareš [-] ) , P. Fojtík [-] , R. Konečný [-] , J. Červinek [-] , J. Hesek [-] - O. Paděra [-] , J. Bartoš [-] (73. P. Dovhanyuk [-] ) , Z. Šturma [-] , R. Holešinský [-] - P. Masaryk [-]

TJ Sokol Tasovice
J. Konvalina [-] - L. Hrazdílek [-] , Z. Mička [-] , P. Horáček [-] , R. Švarc [-] - M. Blahoudek [-] , R. Hrobař [-] , J. Fukal [-] (46. L. Fiedler [-] ) , J. Čermák [-] (88. p. Kučera [-] ) - M. Paul [-] , J. Landšperský [-] -

Počet diváků: 350. Rozhodčí: Šula Petr - SÁGL Petr, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.