Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník z venku tentokrát naprázdno


Branky


19. M. Axman , 36. K. Tesař , 42. J. Anděl , 56. K. Tesař , 82. M. Axman , 88. J. Anděl , 90. J. Anděl - 7. V. Krotký
0

Lipník měl možnost vyhrát pátý zápas v řadě z venkovních hřišť, což se mu nakonec nepodařilo. Naopak si odvezl menší debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí třemi góly otočili vývoj první půle

Jemnicko B se po překvapivé ale zasloužené porážce od Náměště B propadlo na čtvrté místo jen jedno místo před svého aktuálního soupeře z Lipníku. Ten prožívá zatím nejlepší formu v průběhu podzimu. Tři vyhrané zápasy v řadě jsou toho důkazem. A i v tomto zápase mohli být svěřenci trenéra Brabence považováni za mírného favorita. Dokladem tomu je fakt, že jejich poslední čtyři venkovní zápasy skončily vždy jejich výhrou. A začátek utkání to jakoby potvrdil. Hned v 7. minutě rozjásal početnou skupinku hostujících fanoušků Vladimír Krotký -0:1. Hra byla nadále vyrovnaná, ale v 19. minutě z ojedinělé střely domácí Martin Axmann vyrovnal na 1:1. V závěru poločasu pak dokázali domácí opět vystřelit dvakrát na bránu a opět se vlnila síť za Urbanovými zády. Nejprve dostal domácí do vedení ve 36. minutě Karel Tesař a ve 42. minutě dal na poločasových 3:1 svoji první branku v zápase Jiří Anděl.

Domácí přidali další čtyři góly

V druhém poločase už přeci jen hosté začali hrát vabank, a to dokázali dnes velmi gólově potentní hráči domácích trestat. V 56. minutě se dokázal prosadit Karel Tesař a bylo to 4:1. V závěru utkání pak Jemnicko zasadilo hostům další tři těžké a až kruté rány. V 82. minutě Martin Axmann dal na 5:1, a v 88. a 90. minutě přidal Jiří Anděl další góly a bylo to 7:1.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO B
Kincl Martin, trenér: Dnes jsme byli šťastnější, jinak to byl vyrovnaný zápas. Skoro každá naše střela zkončila v síti. Lipník si ani takovou porážku nezasloužil. Opravdu je mi jich líto. Odčinili jsme tak zaváhání z minulého kola.

Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Dnes bych dnešní fotbal nechtěl moc hodnotit. Prohra mrzí, i když to byl docela vyrovnaný zápas, ale domácí dnes do čeho kopli, to jim tam spadlo. Jediné pozitivum je, že zájezd s fanoušky se vydařil.



Sestavy


1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - M. Axman [-] (86. Z. Kincl [-] ) , J. Anděl [-] , K. Tesař [-] , P. Nevrkla [-] (69. R. Komenda [-] ) , M. Hošek [-] (81. M. Polák [-] ) , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] , J. Křivánek [-] , O. Tesař [-] , D. Smetana [-]

Hajduk Lipník
O. Urban [-] - T. Brabenec [-] , J. Jonáš [-] (79. M. Skoumal [-] ) , R. Šťáva [-] (82. L. Žák [-] ) , L. Macháček [-] (60. A. Matoušek [-] ) , A. Rohony [-] , J. Kresa [-] , A. Kisela [-] (82. J. Procházka [-] ) , V. Krotký [-] , T. Pokorný [-] , P. Pokorný [-] (52. R. Fišer [-] )

ŽK: 3. M. Axman , 78. J. Anděl - 55. J. Kresa , 60. R. Šťáva .
Hráči zápasu: K. Tesař , M. Axman , J. Anděl .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - KAŇKA Josef, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.