EXPERT TIP - 12.kolo Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 22.10.2016

0

Expertem 12. kola se stává Miloš Václavek z Horního Újezdu.




Miloš Václavek

První fotbalové krůčky jsem udělal ve Výčapech pod trenérem Dvořáčkem, kde nyní i bydlím. Mé současné angažmá v nedalekém Horním Újezdu je tedy trochu raritou, derby jsme minulé kolo prohráli, výčapští "mlaďoši"si vyhrát zasloužili. Po dvou sezónách z Výčap jsem v žácích přestoupil do tehdejší FC Slavia Třebíč, kde jsem se "prokopal" až do divizního "A" chlapů. Divizi jsem si zahrál rovněž na půlročním hostování ve Velkém Meziříčí. Z trenéru asi nejraději vzpomínám na Oldřicha "Olafa" Januszicu, jehož hlášky a historky jsou snad nesmrtelné..(smích) Jako hodně kluků z nynějšího HFK Třebíč jsem si i já vyzkoušel roční štaci za hranicemi ve "zweiteklasovém" FK Fischer Rainfeld. Následovalo angažmá v třebíčském béčku a poté přestup do TJ Destrukce Jaroměřice. Stavebně - zdravotní pauza pak kariéru přerušila, až mě náš kapitán "Durdič" nadvakrát (na lukrativní smlouvu pivo + párek) nalákal do současné štace v Horním Újezdu, kde už to asi zakončím, nástupce se mi na Silvestra narodí, tak to bude s klidným svědomím... (smích)
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 20 - 80 %
Komentář experta:

Přibyslavice mají poslední kola fazónu, a body dělají, pokud se dobře vyspí kanonýři "Honza Kolman s Hrušem", bude to mít Studenec, který se s Rokytnicí přetahuje o čelo tabulky hodně těžké. Přesto si myslím, že si fotbalovější hosté odvezou všechny body.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Opět budu věřit hostům, kteří si od nás odvezli sice bod (sudí jim za můj ne-faul vyloženě penaltu daroval), ale kombinačně určitě Čáslavice předčí, nejlepší střelec soutěže Vahila jistě přidá nějaký další zářez.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Mohelno je na chvostu tabulky, kde po tomto kole i zůstane. Výčapáci budou chtít napravit zaváhání z minulého kola proti Chlístovu a 3 body zůstanou doma. Široký kádr mlaďochů a důrazná běhavá hra bude slavit úspěch.

Tip experta: 0 40 - 60 - 0 %
Komentář experta:

Nevím jak je na tom kapitán Starče Kaňa, který si minulý víkend na našem "nepříliš rovném place" přivodil zranění kolena. Pokud bude - je to pro domácí výhoda, pokud ne, budou to mít těžké, Voďa to v obraně lehce oddiriguje, Lukyna Rygla odbrání - tipuji plichtu.

Tip experta: 2 40 - 20 - 40 %
Komentář experta:

V našem tabulkovém postavení je již po bodu sbírat i z venku málo. Jedeme jednoznačně pro 3 body, přes to prostě už nejede vlak. Šestku se Starčí musíme odčinit, "pozápasová tiskovka" u piva byla výživná, rada starších zvýšila hlas. Výhru potřebujeme jako sůl !

Tip experta: 2 20 - 60 - 20 %
Komentář experta:

Pokud hostům neomarodí v současném podzimním sychravém počasí útočné perly Sovička - Trna, tak předpokládám, že se zvedající Náměšť tentokrát doma naprosadí a hosté odjedou s výhrou.

Tip experta: 0 40 - 60 - 0 %
Komentář experta:

Souboj 4 s 5 týmem tabulky slibuje zajímavý špíl. Jemnicko poslední dvě kola prohrálo, tak si myslím, že budou chtít doma naplno bodovat. Hosté ale mají zkušené matadory v čele s Brábou a Honzou Jonášem, toto klání skončí tedy remízou.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jan Kolman 4
2. Michal Granat 3
3. Marek Veselý 2
4. Lukáš Jelínek 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.