3:1
(1:1)
33. J. Flaška (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň si poradila s Chlumem


Branky


14. J. Klimeš , 80. J. Klimeš , 88. M. Tupý - 33. J. Flaška (p.)
0
Chlum ne v nejsilnější sestavě a s 11ti hráči na body v Dřítni nedosáhl
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle

   Oběma týmům se začátek soutěže příliš nevydařil. Dříteň měla po pěti kolech 3 body za výhru nad Olešnicí a Chlum dokonce jen jediný za remízu ve Vyšším Brodě. Dalo by se tedy říct, že šlo o zápas o šest bodů. Zatím co domácí postavili prakticky tu nejsilnější sestavu a zapsali hned 7 náhradníků na lavičku u hostů se musel vedoucí mužstva Maxa skoro bát neboť střídačku okupoval sám. Přesto byla první půle relativně vyrovnaná s šancemi na obou stranách. Po necelé čtvrt hodině hry se domácí dostali do vedení zásluhou Klimeše, 1:0. Chlumu se ve 33. minutě podařilo vyrovnat. Při centru ze strany to Hromadovi trochu podklouzlo a balon vyrazil před sebe a pro domácí nešťastně míč zasáhl ruku Hoška za což hlavní rozhodčí Křížek nařídil penaltu. Tu proměnil Flaška a vyrovnal na 1:1. Tímto výsledkem skončil i první poločas.

Rozhodnutí v závěru

   Ve druhém poločase začínali mít domácí pozvolna převahu. Chlum doplatil na úzký kádr a Barva musel utkání dochytat se zraněním. A kvůli dalšímu zranění dohrávali hosté cca od 70. minuty jen o deseti. To začal tlak Dřítně gradovat. V 80. minutě rozehráli domácí roh na Klimeše jenž vystřelil. Gólmanovi hostů míč vypadl a doskákal do brány, 2:1. Chlum měl potom několik standardek ze kterých mohl znovu vyrovnat. Nestalo se tak a v 88. minutě domácí pojistili vedení. To se na útočnou standardku přesunul i Barva. Domácí nebezpečí zahnali a dostali míč až k Tupému jenž z cca 30ti metrů poslal balon placírkou do prázdné brány, 3:1. 


Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Slepička (hráč domácí): Víme, že Chlum umí první poločasy a tentokrát už po šesté ho neprohrál. V minulém zápase musel Frymburk dokonce v závěru otáčet. Takže jsme věděli, že musíme hrát trpělivě. První poločas se hrál od vápna k vápnu a nabídl šance a pološance na obou stranách. Ve druhé půli jsme měli už mírnou převahu a soupeř začal odpadat fyzicky. Pak myslím museli dohrávat se zraněným gólmanem a od 70. minuty mám za to, že se ošetřovaný hráč už na hřiště nevrátil. Pak už byla naše převaha drtivá, ale šance jsme nedali. Za stavu 2:1 Chlum ještě hrozil standardkami a mohl vyrovnat. To se nestalo a v závěru jsme vítězství potvrdili. Celý tým podal zodpovědný výkon. Věděli jsme o co hrajeme, nastoupili v plné síle a sáhli si na dno. Naše výhra je zasloužená.




Sestavy


TJ Dříteň
J. Hromada [-] - M. Werner [-] , L. Hošek [-] , P. Švejda [-] , T. Slepička [-] - M. Kovařík [-] , M. Tupý [-] , V. Pečenka [-] , M. Kovařík [-] - L. Pfeffer [-] (87. O. Šíma [-] ) , J. Klimeš [-] (90. M. Gutwirth [-] ) -

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
K. Barva [-] - L. Řepa [-] , T. Kamenický [-] , J. Matoušek [-] , M. Kotil [-] - M. Smrž [-] , J. Flaška [-] , J. Březina [-] , D. Míka [-] - S. Valeš [-] , J. Dlouhý [-]

ŽK: 40. V. Pečenka , 60. M. Kovařík - 85. J. Flaška .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: Křížek Danek - STUDENÝ Josef, PEČENKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.