3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sviny přejely o třídu Bavorovice


Branky


18. O. Kolář , 40. J. Petr , 87. O. Kolář
0
Sviny v první půli dominovaly a rozhodly zápas
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí

   S blížícím se kalendářním podzimem se díky počasí vyskytuje více zápasů na těžších terénech. To byl případ i duelu Trhových Svinů s Bavorovicemi, který se odehrál na poněkud podmáčeném hřišti. V první půli se dá říci, že domácí na hřišti dominovali. Největší nebezpečí pro hosty představovali zejména dobře zahrávané standardky. A právě po jedné z nich, rohovém kopu otevřel skóre Kolář, 1:0. Bavorovice se k vážnějšímu ohrožení domácí branky dostaly snad jen jednou, když se Babka dokázal prosadit přes obránce a vystřelit. Vrábek ovšem předvedl velmi dobrý zákrok. Ještě jednou bylo před svinenskou brankou rušno. To se hosté dožadovali penalty za ruku. Hlavní arbitr Řehoř upřel zrak na pomezního Nováka, který ovšem praporek nezvedl a pokutový kop se nekonal. Pět minut před odchodem do šaten se prosadil Petr a bylo to 2:0.

Gólová tečka v závěru

   Do druhého poločasu hosté poněkud přeskupili řady a převaha domácích už nebyla tak jednoznačná a hrálo se spíše ve středu hřiště, i když víc na míči byli přeci jen Sviny. Bavorovice nějaké šance měly, ale podobně jako Babka v první půli v té největší Jiří Hanousek také neuspěl. Konečnou podobu výsledku dal až tři minuty před koncem základní hrací doby znovu kapitán Kolář a pečetil výhru na 3:0.


Ohlasy k zápasu



TJ Bavorovice
Karel Franěk (činovník klubu hosté): Hrálo se na poměrně těžkém a podmáčeném terénu. Utkání jsme prohráli zaslouženě. Sviny mají dobře poskládaný mančaft, vynikající kopací kopací techniku, kterou nám zavařili zejména po standardkách kdy jsme dvakrát inkasovali. V první půli byli jednoznačně lepší domácí. V té druhé už jsme hru vyrovnali, ale neproměnili jsme šance což je poslední dobou naše bolístka. Chtěli jsme neprohrát a udržet se na špici. Ovšem máme ještě co zlepšovat abychom na přední místa a případný postup mohli pomýšlet. Za výkon si dnes zaslouží vyzdvihnout Granov.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - O. Kolář [-] (89. K. Brůha [-] ) , M. Chromčák [-] , D. Brůha [-] , F. Štrachal [-] (61. R. Horelica [-] ) , J. Kurali [-] (85. J. Valter [-] ) , L. Ebenhöh [-] , J. Petr [-] , M. Kodras [-] (61. Z. Šafránek [-] ) , M. Švepeš [-] (80. P. Randa [-] ) , M. Valut [-]

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - R. Hanousek [-] , T. Koranda [-] , D. Granov [-] , J. Trnka [-] , J. Kuchař [-] (27. M. Hurný [-] ) - F. Šafránek [-] , S. Šálek [-] (64. J. Martiš [-] ) , J. Hanousek [-] , V. Jakeš [-] - P. Babka [-]

ŽK: 5. F. Štrachal , 45. M. Kodras , 54. L. Ebenhöh - 88. R. Hanousek .
Hráči zápasu: D. Granov .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Řehoř Petr - NOVÁK Roman, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.